Gecen cuma sabah saat 7 de aldığım balik çok büyük değil onun için ölçüm yapmadım Bana verdiği değerli bilgiler için volkan ustaya çok teşekkürler Makina remixon Kamis remixson Kasik savex
merhaba mustafa bey sivastan antepe tayin olunca çevrede avlak aradık ama antepe yakın pek düzgün yer bulamadık bu sebeple forumu araştırırken sizin ve şevki beyin konularını gördüm ve hemen bireciğe gidelim dedik. dedik ama sabah 6 dan öğle 13e kadar birecikte avlak bulamadık. kimse sorduysak yolda hiç bilen yok herkes kafasına göre bişeyler söyledi. geçiptepe keskince dediler oralarada gittik ama nafile.sebze halini geçince kelaynak üretim tesisini geçin dediler gittik yok. fırat boyunca birecik kenarından baya aşağılara gittik yine bi avlak bulamadık. tekrardan antep tarafına gidin opeti geçince üniversite tarafına gidin dediler gittik olarda da fırat kaplumbağası üretim ve koruma yazıyordu ilerdide dilenciler kamp kurmuşlardı oradalara kadar gezmediğimiz yer kalmadı. allah için mümkünse siz yada oraları bilen şevki bey gibi konuyu gören arkadaşlardan google maps üzerinden veya başka bişekilde bize nokta yer söylermisiniz bizir gökala ve şabut için. aşırı sıcaklar ve avlak bulamadığımız için baya morelimiz bozuldu geri döndük bizde.