fırsat buldukca av 3,5kg levro 1 adet lüfer 1 adet yastık sarpa

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında alikemal tarafından paylaşıldı.

1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bre birader senin ne işin var angarada? Senin yerin-yurdun deniz be kardeş.:eek:

Ceplerine bol-bol dolduraydın oradaki enfes günleri. Bir başka bahara değin onunla avunurdun. Kısa zamanda bir daha nasip olur inşallah, senin adına pek sevinirim inan. Yaşadığın kısa anı bizlere de duyumsattın, çok teşekkür ederim.:)

Ama bir şartım var: Tekrar denizle vuslata erince bizleri de unutma e mi Aliciğim. Özletme bu kadar.;)

2. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

engin abi güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım güzel ve faydalı bir rapor olmuştur. Seninde avlarının bereketli olmasını dilerim rastgele

3. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

güzel sözlerin için çok teşeşkkür ederim nuri abi,bolbol heves gidermeye çalıştım sahilleri adımladım vakit buldukca yorulasayıkadar balığın peşinde koştum :D Kısıtlı yapılan avdan alınana sonuçları sizlerle paylaşmanın mutluluğunu duyuyorum. Sizleri hiç unuturmuyum abi bak yine buradayım:) unutsam birdaha gelirmiyim :rolleyes: güvercin gibi

4. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    penn sargus shimano baitrunner 6500b
    En İyi Avı:
    yildizli trakonya 53 cm 1,5kg sinarit 1,75kg
    Ali Kemal işte onları kurtardığımız gün türkiyedeki balıkçılık devrimi gerçekleşmiş olacak umarım o günleri görürüz.
    Azimle olta atan trofeyi yakalar diyorum ankaraya selamlar gönderiyorum