Fish Founder Özgür'den Bodrum dersleri...(Nazireli-Levrekli...)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Pandeon tarafından paylaşıldı.

1. Sirvalek

Sirvalek Vahi Güner

Favori Kamış:
    Cormoran TopFish 2.40 10-30
    Favori Makine:
    Remixon TEBEN SR400
    En İyi Avı:
    732 Gr Levrek
    Tebrikler. Bodrumda nerede tuttunuz acaba?

2. Pandeon

Pandeon Burak

Turgutreis ilçesinde deniz kenarında:) Daha öncede belirttiğim gibi özel bir mera ve benim keşfim olan bir yer değil. Dolayısıyla afişe etmem uygun olmaz. Ama herkesçe bilinen bir yer söyleyebilirim. Turgutreis marinanın mendireğinin çevresi levrek, sargos ve ıskarmoz için çok uygun. sabah erken saatlerde ezanla birlikte güzel balık alınabiliyor ordan.

3. alcedo

alcedo ümit

Favori Kamış:
    Abu Garcia 2.40 7-28 gr
    Favori Makine:
    Abu Garcia Cardinale 3
    En İyi Avı:
    5,5 Kg aynalı sazan, 2,250 Levrek
    Burak bey sabırsızlıkla takımın fotoğrafını bekliyorum :)

4. Pandeon

Pandeon Burak

Kusura bakmayin gecikme icin. Eve gidince soz hemen takimin fotosunu gonderecegim. En azindan aciklama olsun diye klasik uclu dip oltasinin ignelerine fosforlu yesil roder takili oldugunu belirtebilirim. Kursun olarak 10gr ve 15 gr kullandim. Gezer kursun ile yaptigim atislarda yeterli mesafeye gitmedigi icin bu sekle dondum. Zira attigim noktada kiyiya dik bir acida derin noktada bulundugum icin koyun ortasina dogru uzun mesafe atmam gerekiyordu. Yoksa gezer kursun atmak daha iyi sonuc verir kanisindayim. Ancak jighead kullanirsaniz eger kendi agirligi ile kursunsuz atabilirsiniz. Simdilik iyi aksamlar bereketli avlar

5. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Yıllar önce Gündoğan'da garsonluk, daha sonraki bir yılda da Turgutreis'te garsonluk ve birazcık da tekne turculuğu yaptıydım (daha doğrusu bu ikincisini yapamadıydım - zira en azından benim içinde bulunduğum tur ekibiyle çalışmam için bambaşka bir karaktere sahip olmam gerekirdi:) ), şimdi gene oralarda olabilsem ne keyifli avlar yapardım diye kafamı kırıyorum evde.

Neyse işte... Tekrar tebrikler ve rast gele.

Son düzenleme: 2 Eylül 2010
  6. fish founder

fish founder Özgür

sevgili aykut,
    emin ol şuan ki avlağınız tüm bodrum yarım adası kıyılarından hem daha güzel hemde daha iyi av veriyor,:) ;)
    en kısa sürede sizi ziyarete geleceğim hazır olun:)

7. Sirvalek

Sirvalek Vahi Güner

Favori Kamış:
    Cormoran TopFish 2.40 10-30
    Favori Makine:
    Remixon TEBEN SR400
    En İyi Avı:
    732 Gr Levrek
    off valla içim gidiyor bende turgutreiste yaşıyorum bir avınıza ben ide dahil ederseniz o kadar çok sevinirimki ben her zaman iskelede ozgurluk heykelinin orada ve sabancı anadolu lisesinin biraz ilersindeki cıkıntıda tutuyorum babamda benle geliyor zaten hastalığıda o bulaştırdı demek turgutreiste böyle avlar yapılabiliyormus off için gitti

8. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Burak bey tebrik ederim, ben de dün gece bir levrek tutarak bu duyguyu bilenler kervanına girdim :) Darısı tüm arkadaşlarımızın başına. Takımın anlatılışından az çok tahminim var ama ben de fotoğrafını merak edenlerdenim.

9. GündüzGezen

GündüzGezen Şenol

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 7-21gr. & Lineaeffe S-Curve Spinning 240 & Shimano Alivio TE 6000 / 360
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FB & D.A.M Quick Effzett FDS 735 & D.A.M 860 SLR Surf
    En İyi Avı:
    Söylemem nazar değer :)
    Tebrik ederim.