FisherVets - 07.07.2011 - Ava devam

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında AkÇ@Y tarafından paylaşıldı.

1. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Evet Nuri abim bu ara ben de kasna işine merak saldım.Spin avcılığa olan hevesimiz zaten malum, işyerimin bulunduğu köyde güzel ve büyük bir gölet var.Oralı arkadaşların demesine göre çok büyük kasnalar varmış.
    Esasen ben gittiğimde o kadar da büyük avlar yapmadım boylar limit (20 cm bildiğim kadarıyla) civarında idi.Yine de aynı levrek avındaki gibi genel teknik ve hassasiyetlerle avlandık.En güzel kısmı ise mepss kaşığı takip eden balığın neredeyse kıyıya 50 cm mesafede yeme asılmasıydı :)

2. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Herkese çok çok teşekkür ederim:)

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Vaktin zamanın bolsa senin için bulunmaz nimet. Öyle her kişiye işyerinin yakınında avlak nasip olmuyor, kıymetini bil abisi. Sırf balık avlamak değil özellikle spin konusunda kendini geliştirmene faydası olduğu gibi, iş stresinden uzaklaşmak, ataletini üzerinden atmak, tatlı vakitler geçirmek için de büyük nimet aynı zamanda. ;)

Hem karikatür çizmeyişinin sıkıntısını da böylece değiş-tokuş yapmış olursun. :p :D

4. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Kesinlikle hakkın var abi, bir kere öncelikle sahteni yada kaşığını sadece gerekli olan noktaya isabetle atabilmenin eğitimini almış oluyor insan, bu önemli. Attığım yer balığın büyüklüğü ile orantılı olarak bazen su altında kalmış bir ağacın dallarının dibi bazen de bir ot kümesinin gölgesi oluyor hem taktırmadan hem de fazla uzağa düşürmeden atmanın hassas hesapları ile uğraşırken buluyorum kendimi.Kimi zaman gölgemi dahi sakınıyorum sudan ve hatta bazen sesimi bile...İş yerinden peşime taktığım bir arkadaşa verdiğim kaşığın balık tarafından nasıl takip edildiğini gösterince amatör çoşkumuz da paylaşılıp çoğalmış oluyor.Daha ne isterki insan?

Karikatür konusuna gelince ne desen haklısın ama eskisi gibi aynı zaman ve kafa dinginliği kalmadı biraz daha zamanı var sanırım ;)