FisherVet's 24/25.11.2010 (geçikmiş rapor)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Eran tarafından paylaşıldı.

1. hunter2005

hunter2005 FARUK

Mustad 92366 İğne hakkında

Merhaba Erhan Bey
    Tebrik ederim balıklar çok güzel.Herhalde Mustad'ta 92366 nolu bir iğne yok sanırım doğrusunu belirtirseniz sevinirim.Varsa lütfen linkini belirtirseniz sevinirim.
    Saygılarımla
    Faruk ULUTÜRK
    fuluturk@hotmail.com
    faruk@caglarav.com

2. Aytech48

Aytech48 Engin Aytekin

Favori Kamış:
    Cormoran profiline spin 2.10
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 3000Vİ
    En İyi Avı:
    Kendi akvaryumumdan yakaladağım 4 cm Sarı Prenses :D
    Levrekler çok güzel daha güzellerinide yakalarsınız inşallah :)

Yem olarak ne kullandınız acaba?

3. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    Shimano nexave 5-20 gr 210-240 cm
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Çok teşekkür ederim Ümit abi, çok beklettik haklısın vallaha, birdaha olmaz inşallah :D

Çok teşekkürler Togay abi daha irileri sana nasip olur inşallah, fosforlu kurt denen bir kurt kullandık, marmaranın hemen her kumluk bölgesinden çıkıyor.

Çok teşekkürler Emrah abi, inşallah en yakın zamanda seninde raporlarını okuruz, çok merak ediyorum oranın avlarını balıklarını açıkçası. :)

Çok sağolun, gerçektende değdi. :)

Çok sağolun. :)

Merhaba Faruk bey,
    Çok teşekkürler tebrikleriniz için, ayrıca düzeltmeniz içinde, gerçekten hiç farketmemişim yanlış yazdığımı düzelttim şuanda, Crown 92666 2/0 iğne idi doğrusu. Linki de ; http://www.balikmarketim.com/?urun-...A-BRONZ-CiFT-TIRNAKLI-NO-3-0-OLTA-iGNESi.html bu linkte 3/0 ı var ne yazık ki. Saygılar, sağlıkla kalın

Çok teşekkürler Engincim, yem olarak marmaranın kumluklarından çıkan fosforlu el boyayan bi kurt kullandık.

4. ferhatben

ferhatben Ferhat

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turna Fresh , Alba Star Bosphorus
    Favori Makine:
    Shakespeare , Okuma Pro 365 , Penn Surf Blaster 8000
    Cok Keyifli Bir Av Olmuş Paylaşım İçin Tşkler...

5. bora-_-bora

bora-_-bora Cem Bora

Favori Makine:
    kasnak
    çok çok güzel ve keyifli bir av olmuş tebrik ederim :) mangal var sohbet var levrek var :))) şahanee !!!

6. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Erhan harikasınız; ekibiniz de, avınız ve balıklarınız da, paylaşımınız da hepsi şahane. Ellleriniz kollarınız dert görmesin, oltalarınız hiç boş kalmasın. Sınavlar da iyi geçti ve geçecek umuyorum (biri 12'sinde biri 17'sinde olmak üzere iki tane de benim başımda var iyi mi:mad: ).

Emrah bak 4 idi 5 oldu, bu gidiş gidiş değil vallahi; olmadı, oraları gelip ben götürücem seni balığa:)

7. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Güzel dileklerin için gerçekten çok teşekkür ederim Aykut abi, sizin gibi üstatlardan gelen övgü ve güzel dilekler insanı nasıl da motive ediyor anlatamam. :)
    Elimizden geleni yapıyoruz sınavlar için gerisi nasip artık, bizim fakükltedeki sınavlar da at çek avına benziyor biraz, kısmet işi :D
    Sana da sınavlarında başarılar abicim, umarım herşey gönlüne göre olur ve emeklerinin karşılığını alırsın. Sağlıkla kal!... :)

8. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Sağolasın Ferhat, yorumun için teşekkürler.

9. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Gerçekten de öyle oldu Cem abi, finaller öncesi gerekli deşarjı sağladı, sınavlardan hemen sonra inşallah benzer bir av daha planlıyoruz. :)
    Keyifli ve bereketli avlar dilerim, sağlıkla kal... :)

10. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Sevgili Erhan kardeşim, sizleri bu güzel avdan dolayı ne kadar tebrik etsem herhalde az gelir.İyi bir levrek avı gerçekleştirebilmek için ne kadar yol katettiğinizi ve bu uğurda ne denli tatlı zahmetlere katlandığınızı biliyorum.Murat kardeşimin bu tarz bir av için denediği yöntemlerin ve denediği değişik avlakların herhalde sayısı belirsizdir.

Bu açıdan baktığımda amacınıza yani tatmin edici güzellikteki levreklere ulaşmanız, yanınızda olamasamda beni çok sevindirdi.Raporu okurken o keskin soğuğu ve rüzgarı da yüzümde hissettim ancak hepsinden daha fazla bir arada olmanın, paylaşmanın ve özlenen bir avı gerçekleştirmenin coşkusuydu okurken hissettiklerim.

Ne dersin Murat kardeşim bizim buralarda da böyle kara kışta levrekler çıkar mı?Hadi çıktı diyelim acaba benim de yolum uzunca bir süre avlaklara uğrar mı? ;) Malum evdeki, 4,350 gramlık trofe bana müsade etmez herhalde bu kış :)

Bu güzel avlarınız daim olsun diyor ve ve her zaman rasgele dileklerimi yolluyorum sizlere.
    Görüşmek üzere...:)

11. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    vayy vayy ekibe bak maşallah soğukmuş karmış fırtınaymış bu ekibe ne derki azminizle ödülünüzüde almışınız zaten:) kocaman tebrikler bu güzide ekibe:)

not=her türlü iddaya varım murat tutamamıştır levrek:p :D :D

12. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Çok teşekkürler Aslıhan abi, inşallah daha büyükleriylede çıkarız karşınıza.
    Kendinize çok iyi bakın sağlıkla kalın :)

Teşekkürler Mustafa abicim yorumun çok mutlu etti beni, tez zamanda görüşürüz umarıma abi, kendine çok iyi bak! :)

13. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Abi en güzeli senin trofen:) İlla bir fırsat bulup aramıza katılırsın abi.Arada kaçamak yaparız:)

14. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D :D :D Tüyoyu aldın abi galiba biryerlerden:D

15. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Tebrikler Erhan, uzun zamandır raporunu göremiyordum. Çok güzel bir rapor olmuş devamını bekleriz, rastgele.

16. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Çok teşekkürler İbrahim çok sağolasın. Ne yazıkki çok yoğun okul abi çıkamıyoruz ava falan, denk geldi işte 40 yılda 1. İnşallah bundan sonra daha sık olacak ama, kendine çok iyi bak sağlıkla kal!.. Rastgele :)