Canlı yemlerin en güzeli ama en tercih edileni körfez içlerinde tutulmuş olan balıklar değildir.!!!. açık denizde tutulmuş sardalya, liverya, gelincik, trakonya, vb. balıklardır. biz bu ve diğer balıklara ilk sırada sardalya ikinci sırada livarya kullanıyoruz ama livaryanın muhakkak açık denizden tutulması lazım aksi taktirde balık kovalar kovalar saldırmaz boşuna saatlerce heyecanla beklersin. çünkü saldırgan balık yaklaştığında yem olarak taktığın balığın kuyruk vuruşları inanılmaz hıza ulaşır. gelelim yemin nasıl takılacağına; 25-30 cm. lik çelik tel 0,30-0,45 arası 0,50 de kullanılır ama şu minicik 0,05 lik kalınlık fark ediyor. telin ucuna arkası delikli sağlam açılmayacak bir iğne takılmalı bir tanede ortaya seyyar yine delikli bir iğne takılmalı seyyar iğne 0,30 luk -0,40 lık bir misina ile olta düğümü atılarak bağlanmalı bundan kasıt şudur ilk taktığımız sabit iğne balığın kuyruğuna takılacak daha doğrusu derisi ile et arasından geçirilecek ki balık uzun süre ölmeden çekilebilsin balık ölürse misinanın ucunda dönmeye başlar balık saldırmaz, diğer seyyar olta balığın burunandan geçirilip 0,60 lık misinaya bağlanır, 4 kulaç yukarıya iri bir fırdöndü ve fırdöndü üzerine kuruşun takılır elinizde 40 gr.'dan 100 gr.'a kadar kurşun bulunmalıdır çünkü balığın bulunduğu derinliği bulmamız lazım her zaman aynı derinlikte olmaz sürü balığı olduğu için alfa balığı nerde yüzüyorsa sürüde onun peşinden aynı derinlikte gider. misina parmaklarınıza geçip yaralıyacağından 3-4 kat yara bantı takın inşallah açıklama anlaşılır olmuştur eğer isterseniz resimde yollamaya çalışırım. rastgele not: sahte yemlerden yozuri (s) yama (m) mavi beyaz baya işe yarıyor ama balık sahte yemde sürat istiyor buda benzin sarfiyatını arttırıyor.
Bilgiler için çok teşekkürler, resimleri gönderebilirseniz çok sevinirim..canlıyı denemeyi düşünüyorum... (Benim tekne tüçük motorda sıfır aldığım 4 zamanlı 5 beygir, yakıt sarfiyatım çok çok az), bir de son sorum şu, canlı ile sırtı çekerken saat kaça kadar denemeyi sürdürmek lazım... Selamlar...