Son günlerde fly fishing e ilgi duyan arkadaşlarla karşılaşıyorum. Sanırım Chasse&-Peche gibi televizyon yayınlarının bu tekniğe duyulan ilginin artmasında etkili oldu. Bende bu merak nedeni ile bu takımdan edindim. Ama olay malzeme edinmekle olmuyormuş. Her nekadar atalarımız "Alet çalışır El öğünür" demişlerse de bu iş biraz daha deneyim gerektiriyor. Hakan arkadaşımız bu konuda sitede karşılaştığım en deneyimli arkadaş ve kendisinden çok yararlandım, ayrıca burada da teşekkür ederim. Umarım Türkiye ye geldiğinde birlikte avlanma şansımız da olacak. Ancak eminim ki aramızda deneyimli başka arkadaşlar da vardır. Eğer bu arkadaşlarımızdan da özellikle Türkiye deki deneyimlerini hakkında bilgi edinebilirsek yararlı olacağını düşünüyorum. Özellikle aşağıdaki başlıklar önemli * nasıl bir takım: kamış boyu, misina kalınlığı, hazır sinek mi, ne tür renkler * avlanma yerleri: dere, göl * Meps, kaşık, canlı balık, dip oltası tekniklerine oranla başarı şansı nedir * hagi mevsim yada günün hangi saatlerinde yada hangi hava koşullarında başarı artar Bu konda katkıda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Saygılar