Ellerinize sağlık Bir kaç hafta önce ben de orada aynı ebatlarda 2 adet istavrit yakalamıştım, biri sizin gibi yollu şekilde giderken sırtıya atladı diğeri de mamuna Siz ifadelerini aldınız mı bilmem ama lezzetleri de pek bir güzeldi
olacak iş mi yahuuu Yahuuu noyan ve seçil ayıp değil mi yahuu yaptığınız , cok canım cekti yahuu keşke bende gelebilseydimama ne yazık ki misafir ağırladım ve gorduğum tek balık rakı şisesinde olandı saka bir yana tebrik ederim ellerinize sağlık sizleri sabırsızlıkla bekliyorum geldiğiniz zaman muhakkak arayın kendinize iyi bakın tekrar tebrikler
Tebrikler verimli bir av olmuş. Bu hafta sonu iş yerinden arkadaşlarla Foçada nasiplenmeye çalışacağız. Teknenin ismi sanırım Bonita. Bizde inşallah sizin gibi anlatabileceğimiz bir gün geçirebiliriz.
bu arada Noyan 2 tane karagoz yakalamışsın onları cekip cekip gostermişsin , bak seçile helal valla seçil sana bu noyan işi bilmiyor allah bilir o karagozleride sen yakalamışsındır noyana verip fotografını cekmiştir oda kızdırayım dedim biraz seni noyan kardeşim , seviyorum sizi kendinize iyi bakın bekliyorum kalın sağlıcakla
Sağolasın Pamir.. ama hedef kılıç balığı. Karagöz, mercan bu işin süsü Noyanım tuttu en büyük karagözü. Benim hiç bir katkım yok valla Ben anlamam balıktan. Sadece tutarım. Kendine iyi bak.
He he, Pamir kardeşim ben senin gibi mercanlara hanoslara trofe demediğim için, resim koymamıştım Ama doğru söylüyosun ya, sen o mercanları görmeyeli baya olmuştur Neyse abi, bizler de özledik seni. Artık ehliyet de var ne zaman çıkıyoz balığa?
Tebrik ederim Noyan abi.Bence iyi bir rapor sadece bol ve büyük balık değil,aynı zamanda güzel bir anlatım ve iyi fotoğraflar anlamına da geliyor.Bu yönüylede çok güzel bir av ve anlatım olmuş.Seni ve Seçil ablayı tebrik ediyorum ve daha nicesine rasgele diyorum
Çok çok teşekkür ederim. Eee insanın hocası Cannes altın balon ödüllü ünlü yönetmen Namık olunca böyle oluyor.
Altın kuzu ödülü olmuş sana altın balon,aah Namık abi gör bunları Gör de sağlam bir kuzuyla misilleme yapıver
Ne güzel balıklar onlar öyle Hayranlıkla baktım her birine Tebrikler Noyan ve Seçil, teşekkürler Yahya kaptan Nefis bir paylaşım, elleriniz dert görmesin
Renkli balık, gelin balığı. İnanılmaz güzelikte, akvaryum balığı gibi bir balık. O balığı çektiğimdeki sevinç anlatılmaz, yaşanır Bİr kuzu çeksem bu kadar sevinirim. bizde yemedik, hemen saldık zaten.
Maşallah Maşallah güzel bir gün ,güzel balıklar ,Noyan abi seni ve Yengemi tebrik eder ,darısı kuzulara inşallah . Namık abi kıskanmış sanırsam