avcı perdeci kardeş kusura bakma yahya abi de demişti kovanın senin olduğunu ama birşey olmaz arkadaş iyidir dedim.yoksa vermeyecekti oda.bir daha ki sefere kova ile giderim saygılar sevgiler herkese.
yok be abi bizim akadamla aramızdaki espri o sakın yalnış anlama kendi aramızda geçen bir muhabbetin espirisi kova konusu abi seninle alakası yok
yahya kaptanla bende balığa çıkmıştım çok güzel geçmişti çupra ve mercanlar harikaydı bu hafta sonu tekrar gitmeyi planlamıştım ama işlerim yoğunlaştı nasip olursa haftaya yahya kaptanı ziyaret etmeyi özlediğim izmire ve foça ya gelmeyi düşünüyorum. bu arada aramıza hoşgeldiniz avınız bereketli iğneniz keskin olsun....
Selam Balıkçı dostlarım.bakıyorum 45 ler çok burada ) Geçen hafta sonu Cumartesi günü foçadan tekne ile açıldık.Tabi öncesinden tekneyi kiraladık 11 kişi.Buradan teknecinin adını vermeyeceğim ama bilsin ki kesinlike o kişi ile bir daha ava çıkmayacağız.Adam dünyanın parasını aldı,hiç bir hizmet vermedi,çay vermedi,tuvaleti tıkanıyordu vs.. vs...Ayıp kardeşim onca parayı alıyorsan hakkını vereceksin.Birde tanıdık vasıtasıyla tutuldu bu tekne.iyi balık olan yerlere götürecekti.İyi balık ta izmarit ve isparoz (( Allah tan bir kaç parça orta büyüklükte karagöz .. vs alındı.Sözde çipura avına çıkmıştık lidaki bile gelmedi nedense..Tanıdık arada olmasaydı ben bilirdim o tekneciyi nasıl reklam edeceğimi. Açıkçası ben kıyıdan daha güzel balıklar yakaladım tekneye nazaran. sevgi ve saygılarımla..
ustad merhabalar. Foça da sahılden nereden balık deneyebılırim. Fenerin oradan baya bi denedim. Bir şey bulamadım. Ne heves kaldı ne bi şey. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Kıyı avı havaların soğumasıyla artık zorlaştı ama,ısparoza razıyım illa balık olsun dersen limandan sallayıver oltaları
foça'da ingiliz burnuyla incir adası arasında küçük bir adacık var,en fazla beline kadar suya girip geçebilirsin oraya.adacıkla incir adası arasındaki boğaz fena değildir,iyide balık yapar karagöz,şansın varsa lidaki,çupra..yok kefalde şansımı deneyim dersen o zaman adada dalyanın sağ-solundan açığa sallarsın kıbrıs oltanı,kefalde yapar sarpada..rastgele..
teşekkür sofican ve focali35 arkadaşlar verdiğiniz kıymetli paylaşımlar için çok teşekkür ederim. Tüm balık dostlarına selam
Selamlar merhaba Balıkçı dostlarım.Bu pazar nasipse foçadayız.Üstadlar av raporu nasıl balık var mı çookk.. Saygılar..
Foça da deniz suyu sıcaklığı bu yıl mevsim normallerinin çok üstünde tabi bu durum balıkçılığı olumsuz etkiliyor sıcak suda balık olmuyor. selamlar