Manisadaki sevgili arkdasım ismailin foça da hayırsız adasına gelmeden önceki kum burnu denilen bolgede aksam suyunda 8-9 gibi, 3.5 metre suda iğne olarak zoka yem olarak mamun kullanmış, sinarit sırtı ile hayırsız adasının yakınından gelmiş (rapala jointed j 11 blue floating 10 cm )
Offfffffff ... Harika fotalar hocam elerinize saglik, harika bir av yasamissiniz. Insallah hep böyle bereketli avlar gecirmenizi dilerim. Anlasilan o ki ben kesin izmire ugruycam Rastgele.
Mutlu kardeşim ismailin bu fotoğraflarını bize ulaştırdığın için teşekkürler, İsmail ve ekibi çok güzel bir av çıkarmış, sinarit palazıda mükemmel doğrusu kendilerini tebrik ediyor, en kısa zamanda tekrar bir foça gece avı yapalım diyorum, Sevgilerimle Akın...
Çok güzel balıklar Mutlu. Sinarit palazına da diyecek yok. Bu Manisalı arkadaşlar gerçekten iyi avlar yapıyorlar.
sevgili serkan aksam hava kararınca 8 10 arası butür balıklar derin denizlerin kıyıları kum bolgelerine zaman zaman gelirler yemlenmek için izmir tuzlada bende zaman zaman mercan cektigim oldu
Mutlu abi her zaman adın gibi mutlu olasın çok güzel bi av olmuş ellerine emeklerine sağlık afiyet olsun
Böyle balıklar herkezin başına. O mercanları 3.5 metre suda çekmek gerçekten büyük sürpriz olmuştur. Benim başıma gelse çok şaşırırdım. Maşallah.