Mehmet dönerler Alabalık ve kasnada iş görecek kaşıklar. Alabalık için 1 öneride bulunmak isterim naçizhane. Şimdiye dek yüzümü hiç kara çıkarmamış olan mepps fosforlu yeşil noktalı blackfurry de edinmende fayda var. Diğer kaşığın ise Turna kaşığı. Avları bol olsun.
Şu sahteyi tek geçerim, hem ucuz hemde inanılmaz balık yakalıyor. Resmini yükleyemedim,direkt siteyi veriyorum. Sorun olursa lütfen yöneticiler silmekten çekinmesin. http://www.avcity.com/?urun-6050-RAPALA-9006-12-cm-Yuzen-Renk:-L05-1-1.html
Hayatımdaki ilk ve ikinci at-çek avında, toplamda 11 adet ispendek aldığım tek sahte Uploaded with ImageShack.us
Bire bir tecrübe ettiğim ürünler değil ama renkleri harika. Yüzüşlerini bilemiyorum. Kesinlikle iş yapacak renkler.
Chase bence her avcıyı yakalar. Blues code v'lerin aksiyonu biraz düşük ama 9 cm 21 gr fırtınalı günlerde ok gibi gider karışık sularda(feribot suyunda dalgaların kayalarda patladığı yerlerde mesela) 10 numaradır deneyin derim çinekopta sahtelere herkes su basarken (çanakkale stili) blues code'da böyle bişiye gerek kalmaz hoş siz surf takımla bu sıkıntıyı aşıyorsunuz ama yine belirtmek istedim