Forumumuzun son durumu hk.

Konu, 'Genel Konular' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    Vedat amca , söylediklerinde sana hak veriyorum , site iyi bir site ve gerçekten bilemediğim şeyler için bir kaynak . Ama siteye kaydolalı beri ki çok olmadı , SPİNCİ abininde dediği gibi çok durağan . Etkinlik yok, değişiklik yok herşey aynı .
    bir konu açılıyor cevap verenler hep aynı . konu açanlar hep aynı . sanki millet kaydolmuş ama birşeyi merak etmeden siteye girmiyor .
    merak ettiğim bir konu olmadan bu siteye girmek için bence hiçbir sebep yok . belki siz ve daha eskiler , tanıştınız , arada bir dostluk aşinalık oldu ve bu devam ediyor. Benim gördüğüm kadarıyla şu anda o ortam yok .
    Konuyu neden açtığınızı tahmin ediyorum (geçenlerde yine sizin gibi bir abimiz balıkavı sitesi hakkında adlı konu açmıştı , sanırım o yüzden) . Maalesef o abime katılıyorum . Belki doğru söylüyordur diyerek söylediklerine kulak asılsa durum belki değişir .

2. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Ben forumun eski halini bilmiyorum..
    Zaten bende yeni sayılırım fakat şunu söyleyebilirim ki forumun diğer forumlardan katılım ve paylaşım noktasında çok bi eksiği yok..
    Var isede şayet limit üstü av raporlarıdır veya ikinci el malzeme satışı onada eksik dersek..

Moderatör arkadaşlar belki çok fazla girmiyorlar her konuya ama forum ansiklopedi gibi zaten sorulan soruların hemen hemen hepsinin cevabınıda içinde barındıran bir platform burası..
    Daha önce moderatörlükte yaptım ben ve doğrusuda tadında katılmaktır olana bitene bu her forumda böyledir.. yada bence böyle olmalıdır..

Ticari boyutunu bilmem açıkcası ne nedir ne değildir pek kafada yormam ama bana göre ikinci el malzemeleri herkes bu forumda satabilmeli beni bu boyutu ilgilendirir..
    Neden ben zamanımın çoğunu burada geçirirken günde 10 saat online olurken satmak yada almak istediğim ikinci el bi sahteyi yada makinayı başka sitelerden tedarik yoluna gideyimki..
    Bundada çok bir zarar görmüyorum tabiiki otokontrolü yapılırsa.
    işi ticarete dökmek, siteye sürekli bişeyler satmak için üye olanları bu kefeye koymuyorum..
    onun haricinde sohbetse sohbet, arkadaşlıksa en az 20 dostum, abim ve arkadaşım oldu şu kısacık zamanda burada..
    Diğer forumlarada üyeyim bunu kimseden de saklamam ama başta da dediğim gibi kimseyi katılıma zorlayamayız hersey yolundaysa sorun yoktur...
    Yani bence bir problem yok..
    Öğrenmeye ve paylaşmaya devam..

3. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Site MOD lar üzerinden idare ediliyordu.Bizim paylaşımlarımızla ve mod arkadaşların toparlayıcı emekleri ile bu günlere geldi bu site.Ama NE OLDU DA MODLAR küstürüldü.

Modların tutumları ne olursa olsun, ADMİNE hanımın açıklama yapması gerekiyor.Bu kadar zaman susması hayra alamet değil.
    Eğer bu işe devam edemeycekse ki en doğal hakkıdır.Eğer ki söylediğiniz gibi maddi bir menfaat yoksa siteyi bu güne kadar kalitesini ispat etmiş ve şu anda küstürülmüş,susturulmuş modlara bırakabilir.

Yeni mod alımını isteyen arkadaşlarımız var aramızda.Arkadaş ilk önce soracaksın ne oldu da bu duruma getirildiniz, derdiniz ne.Ondan sonra yenisini iste.
    Yandaş medya gibi yandaş mod isteyen Admini göreve davet ediyorum.

Mesaj silme olayına gelince.Çoğumuz bir birimizin telefonunu biliyoruz.Neyin ne olduğu biliniyor.

Sorun yoktur diyen dostlarda hiç bir şeyden habersizler haberleri yok.

4. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Halil kardesim,sizlerinde bildigi gibi ben almanyadan katiliyorum siteye,ben sorunlari bilmiyorum,biri cikip aciklarsa,bu forumun eski bir üyesi olarak görüsüm istenirse,görüsümü bildiririm ama sorun ne,ne degil bilmiyorum,onun icin Vedat abiye sorunun ne oldugunu sordum,sagolsun kendisi geri bilgi verdi ama sorunu hala anlayamadim,neden Sennur kardesimizin küstürüldügü mesela,bunlari bilmeden bosa yorum yapmak istemiyorum...

5. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Alico agabey neredesin sen yahu? :) Bak bir onceki mesajimda dert yakindigim konu iste. Biz sevdigimiz,saydigimiz forum uyelerini kaybetmek istemiyoruz.Sen uzun zamandir yoksun.Bu site sizlerle,bizlerle guzel.
    "Donecegim" demissin. Hadi bakalim agabey,hayirlisi.Bekliyoruz.
    Kendine iyi bak,rastgele(eminim yine palamutlari dokturmussundur :p )

6. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    bende eski bir üye olarak formdan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum..fakat sevgili murat ve sennurun (canların benim:D:D)bazı konularda yumuşak bazı konularda çok sert olduğuna şahit oldum bu ağırlıksennurada yana oldu çoğunlukla bu sitede dediğim gibi birşeyler öğrenirken çok fazlada eğlence li dakikalar geçirdim son 2 senedir çok aktif olamama rahmen 7000 mesajım var yüzde sekseni eğlence mesajlarıdır fakat balık avı net sitesini (tekrar söylüyorum kendisini çok severim ablacığınıda:D:D)sennur biraz daha geyik yapılmayan bilgi amaçlı biraz daha yasakların üstüne giden vs gibi bir site olmasını amaçladığını devamlı hissettim fakat insanların yüzde sekseni bu tür sitelerde bilgi alıp çıkıyor devamlılığını sağlayan üyeler ise başka arayışlarda oluyorlar fakat bu arayışların önü bir şekilde biraz engllendi çok insan küstürüldüğüne şahit oldum..bu birliktelikler azaldıkça sitenin samimiyetininde azldığını zannediyorum işte daha dün moretör olan arkadaşlar benim büyük bir ihtimalle vedat abinin okuduğu konuda 3 kez meajımı sildi..bu mesajlarda küçük düşürücü küfür siyasi hiçbirşey yoktu..böyle şeyler ufak fakat mide bulandırıyor..bir üyemiz.bir şarkı ile espirili bir şekilde konuya dahil olmuş tabiki gidenler namık abiler..serdarlar..erdal abiler ..sedat abiler ulvi abiler orhanlar..necmi abilar..örgenler ..çok kişi gider çok kişi gelirfakat ben şahidim h.ç birşey eskisi gibi değil..inşallah eskisi gibi güzel günlere...hep beraber..:D:D

7. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Koral ...
    Bizler buradayız ama ruhumuz eskisi gibi burada değil
    Aynı şeyleri hissediyoruz.

8. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    doğrudur tarkan abi..:)

9. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Sennurun değil bazı modların küstürüldüğünü söylüyotum.

10. coder16

coder16 Kamuran

Favori Kamış:
    Major Craft Shore Jigging
    Favori Makine:
    Daiwa Lealis 4000
    En İyi Avı:
    her avım en iyi avdır :)
    Ortadoğuda yaşanan devrimlerden biride burda yaşanacak sanırım, baksanız ya üyeler ayaklanmaya başladıı, yağmalamalar ve istilalar yakında başlar :D

11. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Zannetmiyorum sevgili Kamran.
    Evveldende yazdığım gibi forumların maddi değeri yoktur.Aksi iddia edilirse vede bunda israr edilirse aynen tebliğ dışı bir av gibi muamele görür,kanuni sorumluk ve yükümlülük devreye girer.
    Tabii bir forumun giderleri vardır.Bunları kimsenin cebinden karşılaması beklenmemelidir.Alınacak reklamlarla finanse edilebilinir.Fazlası bir takım organizasyonlarda kullanılabilinir.Bu kadarı normaldir.
    Ancak istikrarlı,katılımcı üyelerin emekleriyle rating,üye sayısı,içerik gibi kıstaslarla ivme kazanmış belli seviyeye gelmiş ve üstelikte ana forum özelliğini taşıyan bir forumun manevi değeri çok büyüktür ve nakte tahvil edilemez.Edilmeye teşebbüs atıl kalır,yandaş bulamaz ve manevi değerlerde azalma gözlenir.
    Bunlar benim üstü kapalı ama gerçek olan tespitlerimdir.
    Üstelik bünyeme,anlayışıma,değer yargılarımada ters düşmektedir.
    Sevgiler

12. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Vedat abim yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum
    ama beni rahatsız eden bu konu açılalı kaç gün olmuş hiç bir yöneticiden bir açıklama yapılmamış olması
    buna benzer bir konu daha öncede açılmıştı yine aynısı oldu
    biz kendi aramızda tartışıp durduk
    bu durumda bekleyip görelim demekden başka bir şey elimizden gelmez
    rastgele

13. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    böyle bir duyumun mu var vedat amca?

14. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Koralcım büyükler bir şey söyledi mi boş söylemez :)

15. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Haklısın sevgili Halil.Esasen konuya en vakıf kişi oduğumu söyleyebilirim.Moderatörler nezdinde sorduğumda kesin yanıt alamamıştım hayli zaman evvelinde.
    Ancak Süheyl abimizin konusu içimdekileri tam olmasada dökmeme vesile olmuştur.
    Sevgiler

16. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sende haklısın sevgili Eşref.Olayı zaman bırakmak sanırım en iyisi olacaktır.

17. carphunter66

carphunter66 samet

Favori Kamış:
    alba star ve diğer okuma gibi kalite markalar
    Favori Makine:
    favori oltam yok ama kamiş takımlarım çok var
    En İyi Avı:
    sazan 5 kg (şimdilik)
    aynen vedat amca

18. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    anlaşıldı.:D

19. modena

modena

vedat amca sana ulaşamıyorum...telefon numaranı verir misin özelden acaba...konuşmamız gerek...sorunlarım var...

20. OMMG

OMMG OKAN

Eski bir üye olmadığım için yorum yapmadan izliyordum ama gördüğüm kadarı ile durum gitgide ciddileşiyor galiba, hayırlısı diyorum :( :(

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.