Forumumuzun son durumu hk.

Konu, 'Genel Konular' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    :D:D teşekkürler abi ben büyüklere saygı dıyarım fikine önem veririm kendi bildiklerimle pekiştiripyönümü çizerim( sözüm meclisten dışarı)..fakat çok boş konuşan büyüklede tanıştım..malesef akıl yaşta değil baştadır....

2. çok eski bir üye olmasamda kanaatimce yönetime biraz zaman vermek en iyisi ve doğrusu gibi geleiyor kesin bir bilgi olmadan duyumlar veya söylentilerden yola çıkarak işi maddiyata endekslemek te kesin bir bilgi veya belge yoksa burda dillendirmekte abes ile iştigaldir bence ortamı daha çok bulandırıyor ve yönetici arkadaşlara ve biz üyelere daha çok zarar verir diye düşünüyorum ben herkesi biraz daha sakin ve net bilgiler üzerinden konuşmaya özen göstermeye davet ediyorum

3. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Veriyorum

Cep;0536 546 88 16 Ev;0286 723 44 25

4. Süheyl Başak

Süheyl Başak Süheyl Başak

En İyi Avı:
    Torik 3-4 kilo
    Arkadaşlar,
    Bende konuyu açarken birhayli tereddüt etmiştim. Demekki tesbitlerim doğru imiş. Vedat Bey Kardeşimiz de aynı endişeleri ve tesbitleri yaptığına göre yöneticilerimizin bu konunun üzerinde düşünmeleri ve çıkar yol bulmaları gerektiği kanaatındayım. Eğer bana ve bizlere de bir vazife düşüyorsa hazırız. Ben herzaman söylediğim gibi elimden geldiği kadar yardımcı olmaya hazırım.
    Unutmamalıyız ki bu gibi grupların en tatlı anıları ve adeta meyveleri yapılan organizasyonlardır. Biz yaşlı arkadaşlarınızın tek bekledikleri havanın bozulmaması ve her zaman daha iyi ve güzeli bulmak için çalışmaktır.
    Unutmıyalım ki öğrenmenin yaşı yoktur. Ben de forumlardan birçok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Tecrübelerimi paylaşmaktan her zaman mutluluk duymaktayım. Tek arzum ve beklentim ise ahirete intikal ettiğimde iyi abimiz di diye anılmaktır.
    Selamlar,
    Yaşlı bir abiniz Süheyl Başak.

5. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    zaten dediğim gibi öğrenmede problem yok . bir soru soruyorsun arkadaşlara hemen hemen okuyan herkes yardım etmeye çalışıyor . bile gizlemiyor , iyi niyetli. benim söylediğim eksiklik organizasyon eksikliği . limit üstü av raporlarına gelince , evet buradaki herkes amatör ruhla avlanıyor zaten ama kırk yılda bir balık limit üstü çıkabilir . bu gayet normal . sonuçta bu sürekli olan birşey olamaz zaten . rapor edilmiş , bir hata işlenmiş , hemen limit aşılması ile ilgili mesaj alıyor . buna gerek yok

6. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    vedat amca bende yazıyom..D:D

7. muratmurat

muratmurat MURAT

Favori Kamış:
    sorrento-okuma salina-shimano
    Favori Makine:
    okuma salina sa5 shimano-xtb
    En İyi Avı:
    sazan
    Bana bir harf ögretenin 40 yıl kölesi olurum denmiş. Sevgili abim sizden cok şeylerde ögrendik ALLAH razı olsun buraya bir harf bile yazılması ve emek verilmesi bir bilginin paylaşılması için gayret edenlerden bundan güzel ne olabilir
    Saygılarımla

8. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Vedat amca sayılı günler kaldi geliyorum yanına :):) Profil resmini yenilemek lazim.

9. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sen nerelerdesin be delikanlı.
    Hele bir teknemi indireyim,gel elbet.
    Gelde değiştirelim.
    Sevgiler

10. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Yaz ama arada,sesini duyayım:)

11. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Değerli üyeler
    Birkaç gündür tek,tek sayıyorum.
    Kendisini en çok üye sahibi,en büyük forum diyenlerde dahil,tüm forumlardan mesaj sayısı ve içerik açısından hatırı sayılır ölçüde öndedir forumumuz.

Bu durumun meydana gelmesine sebep olanlara teşekkür ediyorum kendi adıma.

Bunlara moderasyon ekibi,çoğunun emsali sair forumlarda az görülen,bilinçli,modern,paylaşımcı,tutkulu,hakiki amatör üyeler dahildir elbet.

Forumumuzu kuranlar,böylesine bir paylaşım platformu tesis etmede emeği geçenler,bu durumdan sadece sevinç ve gurur duyunuz.

Tek vücut,yek vücutuz ve öyle kalacağız.

Sennur,şimendiferden çok daha hızlı,tombulca olmana rağmen,önde sen arkanda moderasyon ekibin yel gibi geçerdiniz Üsküdarın balıkcı mahallerinden.

Emsali yoktu bu ekibin.Bir bayan üstelik çoğu adamdan daha mert bilirdim seni.
    Ekibinde öyle bilirdi.
    Peki neredesin,sesin neden çıkmaz.
    Bir açıklama hakkı değilmi emsalsiz üyelerin.
    O üyelerin arasında öyleleri varki,sırtımda taşırım vallahi.
    Başkacada laf etmeyeceğim bilinsin bu konuda gayri.

Hepinizin yüreğimde yeri vardır,öyle kalınız bari.

Saygı ve sevgimle kalınız

12. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Herkese iyi geceler.
    Bende eski bir üyeyim ama eskisi gibi pek faal olamıyorum.Bakar bakmaz Vedat kardeşimizin yazısını görünce baştan sona kadar okudum ama konuya pek vakıf olamadım.
    Gece geç saat olmasından dolayı gereken kişileri telefonla arıyamadım ama sabah ilk işim aramak ve fikir sahibi olmak.
    Bende dediğim gibi faal olamıyorum ama ara sıra girip gözlerimle eski arkadaşlarımı arıyorum.Bu sitede çok tatlı dostluklar kurup çok güzel sohbetlerimiz oldu.Birçok kişiyle yüzyüze tanışma zevkini hatta beraber olta sallama zevkinide yaşadım.
    İçimizden ayrılan her arkadaş için hala üzüntülerim devam etmektedir.
    Çok güzel geceler geçirdik,tabi bizim için güzel olan o günlerin geri gelmesi çok zor ama genç arkadaşların aynı güzellikleri ve dostlukları yaşamaya devam edeceğinden eminim.
    Esas olan sitenin temelini teşkil eden bir kaç arkadaşımızın ayrılmaması,zaten sitenin tuzu biberi olan bir çok arkadaşımızın ayrılması çok büyük kan kaybıdır.
    Bu fırtınaların dinmesi ve eskisi gibi güzel dostlukların ve paylaşımların devam edeceğini umuyor hepinize sevgilerimi yolluyorum.

13. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Vedat kardeşim sen muhakkak Sennur ile görüşmüşsündür,eğer görüşmemişsen ben muhakkak sabah kendisiyle görüşeceğim.Murat ile aralarında bir kırgınlıkmı var,sebep nedir acaba hala bende jeton düşmedi.Saygılar.

14. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Maalesef görüşemedim.Şayet görüşürde anlatırsanız birçok kardeşimiz gibi bende çok sevineceğim.
    Sevgi ve saygımla kalınız

15. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Belki kendisi açıklanmasını istemez ama ben öğrenebilirsem en azından size telefonla iletirim.İyi geceler.

16. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Arkadaşlar
    Bu sabah Sennur kardeşimi aradım ama kendisine ulaşamadım.Bazı özel işleri olabilir,yada arkadaşlarımızın dediği gibi biraz bıkkınlık olabilir ve belli bir süre kendisini dinlenmeye alabilirler ama siteyi devretmek veya kapatmak gibi saçma sapan bir şeyler yapabileceklerine en ufak bir ihtimal vermiyorum.Bu siteye çok emekler verildi,kolay değil.
    Tabiki bu işi yürütürken bazıları kırılmış hatta ayrılmış olabilirler hatta zaman zaman benimde kırıldığım zamanlar olmuştur ama bu forumda gördüğüm dostluğu ve arkadaşlığı hayatta unutamam.
    Ben istanbula gezmeye geldiğim zamanlar acele ile 3 defa ufak organizasyonlar düzenlenmiş ve beni ziyadesiyle mutlu etmişlerdir.
    Bundan 3,5 sene evvel çok önemli bir ameliyatımda başta Sennur,Murat ve yüzlerce arkadaşımın bana verdiği manevi desteği hatta gerekirse maddi desteğide vereceklerini teklif etmeleri benim hayata tutunmamda çok etkili olmuştur.Bunları hiç unutamam,tabi o arkadaşlarımıda.
    Ben Sennuru iyi tanırım,o hep bir çok erkekten daha erkek idi hala öyledir ve öylede kalacaktır.
    Bugün tekrar mesajları okuduğumda bazı iğnelemeler olduğunu gördüm.Bu gelir meselesi daha öncede açıldı ve darılanlar oldu.
    Bu nedir anlıyamadım,sanki ortada bir pasta var ve bundan herkes tatmak istiyor.Bence ortada bir pasta yok ama olsada bunun kimseye zararı olmaz.Bu sitenin belli giderleri vardır,reklamlardan bunlar karşılanır.
    Birde gelir elde etselerde her ne kadar ben ve benim gibi birçok üyeler hatta zaman zaman görev yapmış moderatörler de bu siteye bir emek verdiysek bunun karşılığını paylaşımlarla,kazandığımız dostluklarla karşılığını almışızdır.
    Bizler bir apartmandaki kiracılar gibiyiz,evi beğenmez veya ev sahibi ile anlaşamazsak o evden çıkar başka eve taşınırız.O evde senelerce oturduk diye mülkünü sahiplenemeyiz yada gelecek kiracıdan gelen gelirden pay isteme hakkımız olmaz.
    Yani demek istediğim kısaca,sağdan soldan gelen dedikodularla fikir yürütmek bence doğru değildir.Kısa bir süre içinde gerek Murat gerekse Sennur muhakkak bir açıklama yapacaktır.
    Bu site senelerce ayakta ve öylede kalacaktır,birçoğumuz gitse bile.
    Aylardır girip bir şeyler yazmadım ama böyle bir konuyu görünce dayanamadım.Herkese selam ve sevgiler.

17. Süheyl Başak

Süheyl Başak Süheyl Başak

En İyi Avı:
    Torik 3-4 kilo
    Gürol Bey kardeşim,
    Bende bir müddet işlerim nedeniyle sitemizden ayrı kalmıştım. Dönüşümde sitemizi takip ederken eski samimiyeti bulamadım veya bana öyle geldi. İki hafta kadar evvel bir başlık açarak yöneticilerimize ve arkadaşlara neler olduğunu sordumdu. Bugüne kadar hiçbir Yönetici arkadaşımız cevap dahi vermedi. Tabiatıyla bana cevap vermek mecburiyetinde değiller benim gayem eğer bir kırgınlıklar varsa belki buna yardımcı olabilirim ve durumu düzelterek Sitemizi eski durumuna getirmeye yardımcı olmak ve hatta çok daha ileriye getirebilmeye yardım etmekti. Cevap veren arkadaşlardan da anladığım kadarı ile birçok mensubumuzun da tesbitlerimize katıldığını üzülerek gördüm. Sonradan da Vedat Bey Kardeşimiz bu başlığı açtı. Ne olduğunu hala anlamış değilim ama kesin olan birşey varki oda hava çok puslu ve karışık.
    Benim açtığım başlık (Sitemizin Yöneticileri ve Arkadaşlar ) diye açılmıştı.
    Durumu düzeltmek için herhangi bir şey yapabileceğimizi düşünürsen yanındayım, hertürlü yardıma hazırım.

Selamlar,
    Süheyl Başak

18. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Teşekkür ederim,sizin her zaman iyi niyetle yaklaşımlarınızı biliyorum.Benim tahminim yine para işleriyle ilgili dedikodulardan kaynaklanıyor.Bu mevzuları kim çıkardı bilmiyorum ama kendileri muhakkak biliyordur.Sennur'un birilerine kırıldığı her haliyle belli ve sanırım bu yöneticilerle ilgilidir.Merak etmeyin,çok kısa zmanda bu işler düzelecek ve her ne kadar eski arkadaşlarımız dönmesede üye olan arkadaşlarımız aynı canlılıkla bu işi sürdüreceklerdir.Kesinlikle sitenin kapanması veya devri söz konusu değildir.
    Bu sitenin manevi değeri çok yüksektir ve maddi değerlerle kimsenin gücü bunu almaya yetmez.
    Hiç canınızı sıkmayın,herşey yoluna girecek.Bu mayıosda yine emirganda bir araya geliriz belki.SElam ve sevgiler.

19. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Gürol abi herkesin belirli sorumlulukları vardır.Bir admin kime nasıl kırılırsa kırılsın siteyi boş bırakamaz, ilgisiz davranamaz.Bu nedenle yöneticilere kırılmıştır ifadesini geçerli bulmuyorum.Lafım meclisten dışarı imam ile cemaat ilişkisi vardır bildiğin gibi.İmam bir şey yaparsa cemaat de bir şey yapar diye.İşte mesele bu mesela eğer sitede bir küslük ,ters giden bir durum varsa adminlerde modlar gibi küsüp ortalığı yalnız bırakamaz.Buna hakkı yoktur.

Ortada bir durum olduğu açık.Herkes kendi tanıdıkları ile görüşüp,ama o yanlı ama bu yanlı olayları dinliyor.İşin doğrusunu öğrenmek kolay aslında.Sitede hatrı sayılır sözü dinlenen,siz gibi , Sühey amca gibi, Nuri (balli) abi gibi büyüklerimiz önderliğinde Admin ve modlar bir araya gelsin,bir konuşsun bakalım kim haklı kim değil.Herkes eteğindeki taşları döksün bakalım.Dersen onlar konuşamaz mı tabiki konuşur,konuşmuştur.Fakat işler çözülemediğine göre ortada ciddi bir sorun var demektir.Hiç bir zaman tek taraflı hata olmaz.Muhakkak karşı tarafta olduğu kadar diğer tarafta da hata vardır.Bu zamana kadar Adminden bir cevap gelmiyorsa bunu sadece küstürülmüştür şeklinde yorumlayamayacağım.

20. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Benim bildiğim kadarıyla çok yakından tanıdığımız yönetici pozisyonundaki birçok arkadaş bu tür mevzulardan ,daha doğrusu dedikodulardan dolayı kırılıp ayrıldılar.Tabiki hepimiz üzüldük.Bu tür dedikoduların hedefi her zaman olduğu gibi bu seferde Sennur kardeşimiz.Bir insan gece demeden gündüz demeden istanbuldaki yaşam zorluğuna ilaveten,yok şunlar kavga etmiş aman hiçbirini kırmadan ortalığı yatıştırayım,yok efendim Samsundan Gürol abi geliyor bir organizasyon yapayım,Bir arkadaş bir soru sormuş ona bilimsel bir açıklama yapayımdemek hatta bunları yapmaya kendini mecbur hissetmek ve bunu enaz 5-6 senedir yapmak insana bıkkınlık getirir.
    Dediğim gibi sohbet etmek için günde 50 mesaj yazarken artık bıktık ve pasif üye olmaya başladık.O kızımızın biraz kafa dinlemeye hakkı yokmu.
    Ben biliyorumki şu anda sadece sabrederek bekliyor ve kısa zamanda gereken kişilere gereken cevapları verecektir.
    Aslında bunlar benim tahminlerim ama siz sanki bir şeyler biliyormuşsunuz gibi geldi bana.Eğer biliyorsanız siz açıklayın bizde daha açık anlıyalım.
    Şu anda forumda herşey olağan şekilde devam ediyor.Etmemesi içinde bir sebep yok.Arada kırgınlıklar,hatta yanlışlar varsa bunlarda düzelecektir.

Tabiki gerekirse kırgınlıkları gidermek için elimizden bir şey gelirse seve seve yapmağa hazırız.Yeterki ortamı daha fazla germiyelim.Saygılar

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.