Tekrardan merhaba agabey... Kismetse haftaya hasret giderecegiz... bir muddet Istanbul, sonra Ankara, Trabzon ve donus .... Siz Fransa'nin neresindesiniz?
Yeniden merhaba ZIPKINCI IBO , Yolculuk arabaylami yoksa uçaklami ? Eger araba ile ise ben senin yolunun ustundeyim . Bulundugum kasabanin ismi VERNON Normandiya sahillerinin en iç tarafi baska bir deyisle taninmis ressam Claude MONNETnin kasabasi .( Muse bizim burda ) Normandiya sahillerinden Parise gitmek icin kulanilan A13 otoyolu direk bizim burdan gecer . Yarabbim hayirlisiyla gidip gelmeyi nasib eder insallah . Soruna cevap verebilmisimdir insallah . Selamlar . YENIKAPILI ( Haluk )
Haluk agabey sagolun, yolculuk ucakla, fakat kismet olursa seneye Fransa'ya gecmeye niyetimiz var. Benim bulundugum kente (Exeter) pek de uzak olmayan Portsmouth limanindan feribot var, varis noktasi Le Havre. Simdi haritadan baktim, Le Havre - Vernon - Paris ayni hat ustundeymis. Su google earth olmasa ne yapardik bilmem . Bu tarafa yolunuz duserse mutlaka beklerim, gorusmek isterim, cok da memnun olurum. Saygilar...
Selam Haluk abi, hoşgeldin, taa Fransa' lardan sefalar getirdin, Keyifli paylaşımlar dilerim, herşey gönlünce olsun.