herkeze merhaba 07.02.2007 saat 15 30 da başlayıp 18 00 da biten av raporu.toplamda 8 fangri ,2 ıskataroz,1 sargoz ,çok izmarit , güzel bir av oldu kanımca.yem sardalya .öğleden sonra alınan sardalyalar hiç iyi olmuyor.yumuşuyor .izmaritte çok olkunca çabuk gidiyor yemler.
bir de avın hikayesini biraz anlatırsan... nereden tutuldu...başka yem kullanıldı mı...ne gibi iğneler kullandınız...
klasik bir av hikayese arkadaşlar.tekneyle yarım saatlik bir yolculuktan sonra herzamanki fangri yerimizdeydik .yer gerçekten benim beğendiğim bir yer çünkü derin değil 15 metre su var yok,takım üçlü dip oltası 496,3 numara olta .0,28 asso misina .yem sardalya ilk vuruşlar herzamnaki gibi hanos (hani)lardan geldi takibinde izmarit .ve assolistler sahne almaya başladı balıkların boyu fena değildi ama sayı az 20 adeti bulduğum oldu aynı yerde,iyi akşamlar.
cok gusel gorunuyor fangriler elinize sağlık ama avlak olarak nereden yakaladınız çeşme, mordogan... ?
tebrikler ellerinize sağlık. böyle gördükçe deniz avcılığına hevesleniyorum. sayenizde memleketi terkedeceğim
haklısın mutlu güzel görünüyorlar ama bölge hakkında bir bilgi vermeyecekler sanırım. hafta sonu herkes oraya toplanır korkusuylamıdır nedir??
güzel bir av olmuş ancak kusura bakmayın fangri demişsiniz ama resimlerdekiler daha çok mercana benziyor yoksa onların resimlerinimi koymadınız?
teşekkür ederim arkadaşlar burak resmin tanımı doğru fangri onlar, mutlu ben aliağa dayım .yerde orda herkeze rastgele
ben daha çok mercana benzettim abi kusura bakma sen fangri diyosan öledir bende aliağada çok avlandım tavşan adası taraflarında çooook fangri yakaladım aliağa tarafında gene aliağa körfezden çıkınca tekneyle sağa dönünce beyaz kat kat evler var pınarcık sanırım kimisi molla osmanda diyo galiba o evlerin karşısındada (açığında yani) çok iyi geçen avlarım oldu hatta inanmazsın aliağa plajında halk plajı oluyo sanırım aliağadan çıkarken sola yol ayrılıyo oranın hemen başlarında ufak bir iki iskele vardı bu yaz gece kıyıdan 8 tane takoz gibi fangri aldım nasip gelince kıyıdanda geliyomuş hayırlı avlar..
AHUHHA kardeş sen aliağadasın yerde orda evet evet yer aliağada toparlanın yarın aliağada ki muhteşem yere gidiyoruz yarın kıracağız orada yerde duran balıkları abi yaw yer neresi kıskanıyonmu yoksam kerterizi alalım plz mümkünse
mutlunun sorusuna dikkat edersen,çeşme mi karaburunmu demiş,bende aliağa demişim.burdan kerteriz tarif etsemde çok zor olur yaw.hem kerteriz sorulmamış dimi.