G.YALI ŞUBAT LÜFERLERİ

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında night fisher tarafından paylaşıldı.

1. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENIUM CI4 30 - AVENGER AV 55B
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    fatih bey iyi yapmışsınız:) tebrik ederim..

2. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX spinning
    Favori Makine:
    D.A.M QUICK SLR SPIN 530 FD
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Tebrikler.Gerçekten güzel balıklaR.Daha irileri rastgelsin..

3. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Daha güzelleri sizlere gelir inşallah:)

4. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Gökçeadadan vazgeçtim sevgili Fatih.Oralara kadar gittim kiralık ev aradım falan nafile.Bana uymadı çok pahalı yer orası.

Teknenin bitmeside bir muammaya döndü.Bu keredemi tufaya geldik galiba diye düşünmekteyim.İyi niyetliyim hemen kanıveriyorum.

Bakalım halende bir ümit var sanırım.

Ancak her şartta kafama koyduğum ve asla vazgeçmeyeceğim nokta ise,hiçbirşey olmazsa kendi teknemle 10 saat seyredip Kabatepeye bağlanmak.Orada tanıdıklarım var.

Sevgimle kal

5. mysteroux

mysteroux Mustafa

Fatih abi merhaba. Ben de bursada bir yıldır bulunuyorum ve iş güçten yeni kafamı kaldırıp oltaya merak salmaya başladım. bu sıralar nerelelrde nasıl avlar yapılabilir ? Ne zaman gitmek lazım gece mi sabah mı ? Lütfen bana bu konuda yardımcı olur musun ? Sen mudanyayı iyi biliyorsun fakat ben daha Bursayı öğrenemedim ki Mudanyayı hiç bilmiyorum :) Dün gündüz trilyede liman içi iskelede ve trilye meydan iskelede attım bir şey gelmedi. Havanın durumu da ortada sen bana tüyolar verirsen ben çok memnun olacağım.

6. mysteroux

mysteroux Mustafa

Fatih Abi merhaba. Ben bursaya geleli 1 yıl oldu iş güçten yeni kafamı kaldırmaya başladım ve oltaya merak sardım. Zamanla tam takım ve ekipmana sahip olacagımı düşünüyorum. Size söyleyeceğim şey ün Trilyede attık gündür. lakin hiç bir sey vurmadı. Rüzgar vardı içe geçtik attık ama nafile bulamadık. Şimdi merakımız varve bu merakın heba olmaması için (her gittiğimizde bişey alamayacağımızı zaten baştan kabul ederek başladık ) sizden avlak bölgeleri hakkında tiyo rica ediyorum. Biz nerede ne zaman avlanmalıyız bu zamanlarda ne çıkar nasıl bi av yapmalıyız ? Bursa denizini tanımıyorum o yüzden de sizden bilgi talebilm olacak. Tekneli çıksak mudanyada teknelerin kiraları nedir bilginiz varsa biz bu konuda yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkürler bol nasipler avlarınızda. Balıklar sizi sevsin mrsparkle

7. cucuban16

cucuban16 Cüneyt

Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Fatih bey tebrikler... Özlemişim resimler ve rapor iyi geldi. Ben sezonu 2 ay önce kapadım, ama halen var demekki, çok güzeller. Duyumlar alıyorum ama teknemi sattım, yenisini yaptırıyorum. En kısa sürede bende paylaşımlar yapmak istiyorum. Rastgelsin...

8. akrepkral

akrepkral y.faruk özkan

abi helal olsun ne güzel seni arayanlar var bizide arasalar varya neler yapardık

9. akrepkral

akrepkral y.faruk özkan

mustafa kardeşim mudanyadan arnavut köy limanında kiralıyorlar sandal ama bir gün önceden aramanız lazım saati 15 tl biliyorum ama her türlü yeminizi almanız lazım biraz açıldınızmı takımınıza göre tıtarsınız ama bu sıralarda balık yok diyorlar veyahutta çok derinde diyorlar artık şansınıza rastgele bol avlar

10. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Maşallah, bereketli olsun, 6 tane 1,5 kg. tam porsiyonluk lüfer, yarasın. :)