Herkese selam , bizimde rıskımız bunlar oldu bunlardan biri parmağımı ısırdı intikamlarını benden aldılar zor durdu kan aman siz dikkatli olun zevkli bir avdı heyacan vardı balık vardı sabah çapari denedik çinekopa fazla verimli olmadı palamut yapmadı en azından ben köprüde alan görmedim. Yemli 3 lü çinekop takımı yemimiz hamsi yapraktı. Saygılarımla.
Teşekkür ederim Ali bey Afiyet olsun dedinde bunları nasıl pişirsem çinekop'a en yakışan nedir tava ızgara .. Bu arada Hacker olyı bi ara webmasterlık yapmıştım.
Lamer deniyor sanırım kısaca Çinekop tavayı sevmez evde elektrikli ızgara varsa en üst kademede az pişirmeni tavsiye edeceğim.. Ama ilk balık parti parçalanacaktır muhtemelen,ikinciler tam çıkar telden,şeklen bozulmamış.. İşte onlarda bizimdir,gözümüz yok ama Afiyet olsun..
buyur edeceksen ızgarayı tercih ederim, şaka şaka sanada ızgara tavsiye ederim, ama damak zevkidir tabii, alt köşede arşiv'e girersen balık yemekleri'ne bakabilirsin, gerisi sana kalmış, afiyet olsun. yalnız ziyan etme masayı biraz renklendir derim.
Ok tava yapayımda . Masayı renklendirme konusunda Rakı+roka+müzik eksik bir şey varmı ? Çok teşekkürler hepinize Burası farklı biryer onun için burdayım ...
kardeş önce tepsiyi biraz yağla çinekopları şöyle güzelce diz, sonra aralara patetes dilimleri, biraz soğan pişmesine yakında biberleride ekledinmi nefis olur.
Senimi kırcam be abi Malzemeler 1 kg. Çinekop 2 tatli kasigi Tuz 2 yemek kasigi Zeytinyagi Yapilis Tarifi Baligi temizleyerek, tuzlayin ve süzgeçte 15 dakika bekletin. Bu arada izgarayi yaglayip, baliklari yerlestirin. Kömür atesinde ve elektrikli izgarada 15 dakika kadar pisirin. Böyle yapacağım.
Dikkat!!!! Galata Köprüsündeki Çinekoplar Fahrettin tarafından hacklenmiştir. Çinekop avcılarının Sarayburnu'nu denemeleri rica olunur... Ellerine sağlık Fahrettin. Afiyetle ye inşallah..
fahrettin öncelikle tebrkler balıktutmak için seçtiğin bölge için galata herzaman balıkçıyı boş yollamaz hiç biyerde balık yoksa bile galatadan mutlaka balık alırsın ama unutmaman gereken bişey var balığı mümkün olduğunca mangalda yani kömür ateşinde pişir elektirikli ızgarada yani grilde pişirdiğimde balık kurur ve gerçek ızgarada pişirdiğin lezzeti alamazsın şimdiden afiyet olsun