Geçmiş yıllarda (14-15 sene önce) köprüde birkaç kez avlanmıştım.. o zaman bile sarmamıştı beni.. ki şimdi çok daha berbat kalabalık.. kesinlikle boğazda bir yeri tercih ederim, herhangi bir yer.. ama köprü değil.. zaten köprünün eski bereketi de yok.. eski galata köprüsü ise çook bereketliydi, şimdiki gençler bilmezler pek aah ah el oltası ile sarayburnu rıhtımdan izmarit yakaladığımı bilirim
galataya pek gece gitmıyosun herelde. galata koprusu duzenlı olarak açılır. ve koprunun buyuk bolumunde balık tutmaya ızın vermezler acıldıgı gece saat 6 gıbı tekrar kapanır.Açılcagı zaman Zaten ıkı uc gun onceden basın yoluyla haber verırler.
Dün arkadaşların verdiği bilgiye göre, akşam çinekop almışlar. Hatta söylediklerine göre sarıkanat, palamut vardı diyorlar.
merhaba arkadas dun aksam kopruye uğradım saat 7den sonra balık yapmaya basladı ama maalesef balık cok kucuk yaprak dıyebılırım o yuzden koprude degılde karakoy ıskelesının orda daha guzel av yapabılırsın bu arada hafta sonu koprude yer bulmak neredeyse ımkansız rastgele