Galata köprüsüne giden arkadaşlar, son balık durumundan, kullandığınız çapari ve yemli takımlarla hangi balıkların, hangi saat aralıklarında ne kadar çıkmış olduğunu bizlerle paylaşırsanız sevinirim
galat köprüsünde durum berbat istavriti karidesle alabiliyosun ancak.. 3-4 saatte ancak bi kilo kadar çıkıyo ama istavritler iri.. bide çinekop çıkıyo ama beklemeye değmeyecek kadar az... tabi ben gündüzleri çalıştığım için bu yazdıklarım gece raporları anlattıklarım saat 21:00 00:00 saatleri arası ama gündüzleride sürekli galata köprüsünden geçip duruma bakıyorum durum gündüzleride vahim... galata köprüsünde av yapıp çok balık almak istiyorsanız ya çok zamanınızın olması lazım yada eğer mideniz kaldırıp yiyebiliyosanız kefale atmanız lazım.....
Değerli balıkçı dostumuz İmza ayarlarını yaparken isim yaş da belirtirseniz seviniriz hoş geldiniz. tanışalım bolumunde konu açarak tanışabılırsınız. sevgiler
Merhaba, aramıza hoş geldiniz. Profilinizden imza ayarlarınızı yaparak, isim, yaş, bulunduğunuz şehir ve kan grubu bilgilerinizi belirtirseniz seviniriz. Keyifli paylaşımlar.
. Ahmet bey aradığınız sorunun cevabını aşağıdaki konuda bulabilirsiniz. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=9448 istanbul kıyı raporları Günlük raporlar için burayı takip edebilirsiniz.
Eski bir konu ama bugün köprüden bir kaç defa geçtim... Bayağıda bir izledim balıkçıları... Ha bire Kefal çıkıyor...Başkada ele avuca gelecek bir şey göremedim
balık ya aksam ne bekliyonuz cumartesi ordaydım iri istavrit sargana kefal izmarit ne varsa bir dünya aldım siz benim bilmedigim galata köprüsenemi gidiyonuz balık ol önemli olan sabır