yarın çıkacagım inşallah balıga bu üç yerden bilgisi olan varsa boş gelmeyeyim bir bilgi lütfen saygılarımla
ben bir tiyo vereyim köprüde yeşilköyde iyi balıkkveriyor bu ara ikisinden birini tercih edebilirsiniz galatada isravrit ve izmarit almış geçenlerde bir arkadaş siteden yücel arkadaşımızda yeşilköyde çinekop lüfer alınabileceğini söylüyordu ama ben kulaktan duyma bilgilerdir ama bu siteden arkadaşlardan o yüzden doğrudur diyorum ben ama daha deteylı bilgi vericektir arkadaşlar biraz daha beklerseniz.
Ben Pazar günü öğleden sonra Yeşilköy'e gitmeyi düşünüyorum. İstavrit bol ama biz iki acemi arkadaş geçen cumartesi sadece 5 tane alabildik. (Not: Ben hayatımda ilk kez balığa çıktım. baya acemiyim yani ) Belki görmüşsündür ama görmediysen yardımı olur aşadaki line bi bak. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=13738 Yeşilköy'e gidersen av dönüşü bizi de bildilendirirsen sevinirim. Rastgele...
Ben senin yerinde olsam köprüye giderken eğer kovanı doldurmak istersen boğaza bakan tarafta eminönü tarafına git altından gemi geçmeyen yere
Selam Cevap için biraz geç kaldım fakat yeni çıkacaklara yardımcı olur amaçlı yazıcam,Dün ve evelki gün akşamları galata köprüsünden geçtim yaya olarak,ve tabiki balık tutanlara bakarak.Gözlemlediklerim bol miktarda istavrit ( yemli ve çapari ile) birde yemli takımla bi hayli iri izmarit aldıklarını gördüm.Balığa çıkıcak arkadaşlarıma bol balıklı avlar dilerim.Rastgele
galata köprüsüne geçen hafta saat 23:00 gibi gittim olta atmadan geldim acayip kalabalık yer yauu en iyisi yeşilköy bence