vatoz Videoda görülen balık vatoz olup, alien e benzemesindeki sebep videodaki balığın kurutulmuş olması ve çekilen görüntülerin balığın karın bölgesinden çekilmesinden kaynaklanmaktadır.Görüntülerde hilal şeklinde görünen kısım balığın ağzı, diğer göze benzeyenler ise alt solungaçlarıdır.Bu bu balık ülkemiz sularında da bolca bulunmaktadır.
arkadaşlar izleyen varmı bilmiyorum.bu yaratık 2 gün önce star ana haber bülteninde çıktı.habere göre:bu yaratık ırakta kıyıya ölü olarak vurmuş.ve ıraktakiler bunu kıyamet alameti olarak gördükleri için başında 24 saat kuran-ı kerim okuyorlar.gerçekten ne olduğu belli değil.yüzü insana benziyor.zaten bilim adamları da şu ana kadar bunun ne olduğunu açıklayamamış.sadece zıpkın'ın dediği gibi vatoz'a benzer kısımlarının olduğu söylenmiş. allah sonumuzu hayır etsin... gerçi insanoğlu kendi sonunu kendi hazırlıyor ama neyse....
Ülkemiz akdeniz sularında özellikle iskendurun körfezinde bolca bulunan vatoz türü bir balıktır.İsrailde eti makbul bir türdür.Haberlerde bende gördüm.
ingilizcesi Guiter fish ( gitar balığı) Türkiye de sanırım Keler olarak geçiyor...vatoz yani köpekbalığı ailesinden bir tür...karın bölgesinden böyle gözüküyor...
rajiformes ten bi tür...galiba bu kemane balığı bizim labratuarda vardı ama gerçekten insan yüzü gibi...Bizim labdaki balığa hiç benzemio
Arkadaşlarıma katılıyorum bu votoz ailesinden bir tür ve bulunduğu ortama göre renk değiştire biliyorlar sanırım ölünce bu renk oldu uzaylı falan değil yani medyanın eline geçince iki dakikada uzaylı olup çıkmış