yunus sürüsü deildi yunusların yanına gidioz onlar o kdr karaya yaklaşmıyolar hem o zmn hüseyin abimin dedii gibi vatozdu.
vallaha benimde daha önce başıma geldi buna benzer bişey devasa boyutlarda kıyaya yanaşmış bir vatozdu.gördüğünde buna benzer bişi veya bişeyden ürkmüş büyük bir balık sürüsü olabilir
Bende geçen sene gökçeada da dalarken 1 metre küsür akya gördüm.Nerde bende o yürek bastım kıyıya çıktım
bende limanda balık tutarken bi kere öyle bi karartı gördüm babam yunus olduğunu söyledi öyle büyük balıkları suyun üstünden seçemio insan yunustur
yer eminonu,sene 1994,istavrite capari atiyoruz,oltama cok agir bir SEY takildi,cekmeye basladim ama gelmiyor,israrla cekiyorum ama SEY galata koprusu tarafina dogru gitmeye devam ediyor,butun gozler bende,kendimi cuneyt arkin gibi hissediyorum ve olayi iyice dramatize ederek oltayi cekmeye devem ediyorum,bir yandanda olta capari cok gecmez kopar diye bekliyorum,tekrar kamisi asiliyorum,kamis iki buklum oluyor ve bir catirti duyuyorum,kamis ortasinda kirilip denize dogru 30m filan ucuyor,elimde sap gibi makina ve kamisin 3karislik kismi kaliyor,bendeki karizma yerle bir,fakat bozuntuya vermiyorum,ne buyuk balikti(buyuk bir ihtimalle ici su dolu poset-cuval)DIYE YUKSEK SESLE SOYLENIYORUM.