Birecik ve tahtaköprü barajlarının yasaklı bölgeler olduğunu biliyorum bunun dışında yer önerecek arkadaşlar varmı?
Sevgili Arkadaşım, Tahtaköprü Barajı bildiğim kadarıyla hep yasak ama benim tahminim ihaleyi alan şirket müsade etmiyor balık avlanmasına,ama olta atanlara da ses çıkarmıyorlar tabi.Ben Kiliste gün sayıyorum 15 haziranı iple çekiyorum burda da iki tane gölet var orda idare ediyoruz sazandan başka bişey yok ama.Hoşçakal...
Fırata 2 defa biracik e de 1 defa gittim.ikisindede bırak balık tutmayı vurmadı bile o kadar yolu boşa teptik ama tahtaköprüde çok güzel sazanlar çıktığını duydum ve gitmeyi planlıyorum.İrtibata geçersek beraber bile takılabiliriz.
mrb arkadaşlar bende gaziantepde'yim gittiğiniz başka yerler varmıdır acaba bende haci ali göleti,burç,kayacık barajı ve gaskispor tesislerinin oradaki yerlere gidiyorum ama en büyük balık 1 parmak büyüklüğünde gittiğiniz yer söylerseniz sevinirim
kardeş kilisteki göletler zaten kilis yolu üzeinde yaklaşık gaziantepten 50 km uzakta ama hiç tavsiye etmem imkanın varsa tahtalı köprüye git süper balık alırsın senin bildiğin farklı yerler daha doğrusu sazan harici ir balık tutabileceğimiz yer varmı
yıllardır balık avlarım bıktım artık sazandan hem pekte lezzetli olmuyor ah keşke biri çıksada şurada alabalık var dese off offfff
Sevgili Burhan, Mustafa abimizi bul. (Antepli) Gaziantep Olta Çevre-Der Başkanı oltader@yahoo.com.tr Not: Sazanın marine edilmesi, hazırlanıp-pişirilmesi için de, sitemizde çokça paylaşım mevcut. Kısa bir araştırma ile fikriniz değişir sanırım. İşte bir tarif, en güzelinden: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=26624&page=3 Selamlar.