Abi benim dediğim tekne yaaaa. adam toplamaya ne gerek var. Kaptan usta ile zaten muhabbetim var. Yani zaten tekneyi birileri tutsa bile o bahsettiğim fiyata bizi misafir olarak alıyor evden alma denize açılma eve bırakma dahil. Allah var geçen sene idi fiyatı ama en fazla ne kadar fiyat artçak ki. Malum mekana gidiyoruz gel git 25 TL mazot yakıyoruz. Aynı fiyata kemerede gidebiliriz aslında yada 5 TL fazla verelim gidelim adrasana. Akşam ararım seni. Bu sefer adrasana gidelim kıyıdan atalım ben derim
merhaba abiler konyali hoca diyonda hoca olamadik balikta daha cunku turkiyenin avlanmayi yeni ogrenmeye basladim ben hep yurtdisinda balik avina tatli su ve denize giderdim baktigimda arada cok fark var yani malzeme olsun avlanma olsun sizin gibi degerli arkadaslardan insallah ogrenirim ve deniz tuttugu icin denize acilmayi sevmiyorum kiyidan olursa daha iyi bence arti bu hafta sonu yogunum baska bi sefere insallah kalin saglicakla
Adam toplamaya gerek yok zaten ama daha kimseye sormadan benim aklıma 6 kişi geliyor örnek: siz 2 kişi, biz 2 kişi ve balığa her zaman gittiğimiz arkadaşlar 2 kişi etti sana 6... Diğer seçeneklere gelince de balığa gidince elim boş gelmekten bıktım şimdiki yerimizden boş gelmiyoruz, gideceğimiz yerlerde balık durumu ve atılacak yerlerle ilgili detaylı bilgi ve bilgi donanıma sahip olmadan ezbere gitmek bizim sadece piknik yapıp dönmemize neden olur endişesindeyim ama burada yazdıklarımızı takip eden arkadaşlardan o taraflarla ilgili güncel bilgileri olanlar bizlerle paylaşıp fikir ve önerilerini bizimle paylaşanlar olursa o seçenekleri de değerlendirebiliriz ve bu arada adrasan benim balık yakalamayı çok istediğim bir yer ama avlak yeri konusunda bir bilgim yok.. Bilgi edinelim ondan sonra oraları deneyelim derim ben, sen ne dersin?
Abi, ben de çok uzun bir süre tatlı su avlarında boy gösterdim ama denizde de önceden tecrübem vardı ama daha çok ege kıyılarında... Şimdi akdenize gelince sudan çıkmış balığa döndüm Tamamen farklı bir durum yok aslında ama balık populasyonu ve çeşitliliği ile iğne boyları ve yemler biraz farklı ve daha da kötüsü bilinçsiz avlanma çok fazla, tabi hal böyle olunca da balık çok az ve kıyıdan zaman zaman imkansız ama ben yine de kıyı balıkçısıyım, boş geldiğim çok oldu ama yapacak birşey yok inat ve sabır ilacım... Pazar günü ben muhtemelen müsait olacağım eğer yoğunluk konusunda bir değişiklik olursa telefonla ararsınız yerimizle ilgili bilgi verebilirim...
tamam abi eger pazar gunu bi yogunlugumda degisiklik olursa ararim seni ve muhtemelen gelirim yanina saat kac gibi gidiyorsunuz baliga ve nasil avlaniyorsun dipmi yoksa samandraylami kursun kac gram at cekmi
Tam yatmak üzereydim ve yatmadan bir kontrol edeyim demiştim ki mesajını gördüm, ben dip oltası kullanıyorum ve duruma göre 35 gr ile 100 gr arası kurşun kullanıyorum ama şu an gittiğim yerde genelde 50-60 gr kurşun kullanıyorum iğneler 6-8 no balığın durumuna göre değişiyor takım için 30-35 no misina ve yem olarak sülünez ve tavuk göğüsü ve nadiren de boru kurdu (balık nazlandığı zaman)...Sabah taze yemin gelmesini bekliyorum o da saat 10.00 gibi geliyor yemi alıp hemen gidiyorum bana kalsa 6 gibi giderim ama işte yem sorun oluyor ama şimdi aklıma geldi pazar günü yem gelmeyecek c.tesinin yemini almak zorunda olacağım belki erken gidebilirim ve akşam 21.30-22.00 gibi dönerim tabi herşey yolunda giderse...
reeling Bu arada Alanya'dan Fethiye'ye (Fethiye dahil) kadar olan kıyı şeridinde balık avı tutkusu olan tüm arkadaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz bilgi paylaştıkça artar....hooked
abi yemleri sen nerden aliyorsun ben bi liman mah lesini biliyorum lara tarafinda varmi canli yem yeri halil
Abi sadece lokum balığı vardı akşam üzeri de erken dönmek zorunda kaldık iki kişi 54 tane lokum yakaladık ama vaktimiz olsaydı at-çek yapacaktım levrek çıkmıştı ama atamadan döndük tam da balık çıkmıştı...
oh bolsanslar lokumlari gerimi saldiniz yoksa lokumladinizmi insallah bidahaki sefere beraber yakalariz at cek icin hangi sahteyi kullaniyorsun
Abi lokumlar lokum gibiydi yedik bile... Bir dahaki sefere herşey müsait olursa beraber yakalarız.. At-çek için çok fazla sahtem var ama şimdi burada yazsam uzun olur genel olarak rapala, duel, yozuri markalarının floating tarzındakilerini kullanıyorum..
Fırsatını bulduğumuz ve ikimizinde müsait olacağı en kısa zamanda balığa gitmeyi ben de isterim bakalım o gün ne zaman olacak... Bu hafta sonu denk gelemedik ama inşaallah önümüzdeki hafta sonu...
Antalya derinlik haritası: http://docviewer.yandex.com.tr/?url...rüntü 7.png&name=Görüntü 7.png&c=516ee1f795e8