Abi sana hiç isminle hitap eder miyim? Ben Haşmet Gülkokan adını kullanan arkadaşımıza seslenmiştim facebook için de ekleyeceğim ama arama yapınca çok kişi çıktı ben de hangisi olduğuna karar veremedim o yüzden...
Cüneyt bey, Konyalı Hocam, Abi izin aldım ben haftasonu Denizlideyim. Malum 23 nisan tatil. Denizli Aydın Muğla istikametinde olucam. Şansıma hava kötü ve yağmurlu yoksana çoktannnnn salih adasına tekneyle açılmış ve boy boy çipura fotolarını eklerdim. ahhh ulan ahh muğlam gibisi yok beeeeeeeee NOT : abi bir isteğin varsa telden ara dönüşümde getirebilirim bagaj durumuna göre
Oooo memleket gibisi var mı diyorsun demi? Havalar böyle gitmez belki fırsatını bulursan yine yaparsın güzel bir av... Şu an için tek isteğim keyifli bir tatil geçirmen düşünüp sorman bile yeter çok sağol... Bizden çok selam gideceğin göreceğin herkese...
iyi tatiller bilader *** memlekete cuneyt abi nasil ya cok isim cikti benim ismim bir tane facebookta halilugurbiyikli yazdinmi yoksa sen facebook ismini ver ekliyim kal saglicakla
Son zamanlarda gerçekleştirdiğimiz balık avlarından (lavaboda çektim av esnasında çekemedim ve lavabonun genişliği tam 63 cm balıkları kıyaslamak açısından ) :
Hepsi aynı gün yakalanmadı, farklı zamanlar ve farklı avlar toplam üç avın sonuç görüntüleridir tabi bir de son durum hallerini de ekleyelim.... Yani akıbetlerini merak edenler için :hungry:
Çok ani bir değişimle izinli olmayacağım gün izinli olunca ani bir kararla balığa kaçtık ve durum ortada..
abi bugunun raporu 25 tane balik afiyetle yedik sen baliklari misir unuylami terbiyeledin sari gozukuyorda ondan