Ya abiler neler oluyor böle bi dünya balık. Ne zaman tuttunuz beee Geçen hafta sonu gittiniz mi? balık filan çıktı mı?
Afiyet olsun 25 balık çok iyi küçükleri salmayı unutmayın aman... Evet balıkları mısır unuyla kızartıyoruz güzel oluyor...
Bazen oradan mırmır, çupra minekop çıkar, bazen de sinarit ve grida onların küçüklerini dedim zaten lokum balığının boyu belli...
Aman abi orası için kimseye birşey söyleme ve mümkünse tek git yoksa 1 hafta demeden orası istilaya uğruyor avlak yerleri bizde kalmalı... Zaten yeterince av baskısı oluşmuş durumda orada...
Beyler bir tekne kiralayalım bırakın orayı yaaaaaaaa. Bir dünya yol tep, saatlerce bekle sonra avuç kadar lokumdu lidakiydi mırmırdı takıl. Hava kararınca eğer şansın varsa balık çek. Tekne abi tekneeee ne kıyı meraklısıymışınız beeeeeee
Evet pazar günü saat 8.30 gibi oradaydım akşama kadar su o kadar berrak ve durgundu ki pek balık aldık sayılmaz nasip dedik ve akşama kadar bekledik ama yok at-çek yapınca bir tane baraküda bir tane de kayış balığı aldık
Bu aralar tekneyle çıkanlar boş dönmeye başlamış benim de bir tekne fikrim vardı ama birden buz kestim bakalım av raporları olumlu gelince neden olmasın...
balon forever ya antalya merkezde kücük marinada bile cıkıyor o derece üremişler sezonda bende bol bol yakalarım botla cıktıgımda abi
Evet ilk geldiğim sıralarda balonla henüz tanışmamışken bir istilayla karşılaştım gelen balon balıklarını görünce donup kaldım 10 dk içinde 8 tane oldu yakaladıklarım ve sonra uzun pala ve büyük delikli bir iğneyle bakalım ne kadar büyüğünü yakalarım dedim büyükçe yem takıp attım takımı çelik misinadan yapıp attım daha suya düşer düşmez 4 kilodan biraz büyüğünü yakaladım ama dışarıya çıkarmam çok uzun sürmüştü şiştikçe ağırlaşmıştı... Balon bir anda bulunduğunuz merayı basıyor ve bazen akşama kadar orada kalıyor...banghead
cok büyükleri var biz 6-7 tane anac olanları aldık sonunda temizlendi sonra barbun mercan vurmaya baslamıştı tavuk atarsanız balon tutarsınız, tavuga cok fena saldırıyorlar...