Konyaaltı sahilinde limana yakın bölgelerdeyiz genelde ama kesat geçiyor bu aralar , arada kalamara zoka falan atıyoruz bi iki tane alıp geceyi kapatıyoruz. Kış gelmeye başladı balıkları bekliyoruz.
Ben bu aralar mırmır peşindeyim ve genelde iri boylar gelmeye başladı ve bu akşam da balıkta olacağım şimdi çıkıyorum...
Güzel sayılabilecek bir mera bulduk 30 cm ve civarı mırmır yakalıyoruz ve sayı olarak 10 ile 15 arası oluyor ama merayı burada yazarsam torbacıları oraya toplarız herkes okuyor ama bir gün beraber gidebiliriz...
Cüneyt abi sevindim mera bulduğuna, bir yerde okumuştum bir arkadaş kendi avlağını kendi yapmıştı seneler sürmüş ama balık orayı sevmiş ve yatak yapmış onu anlatıyordu adam nerden bulduysa araba iskeleti bile atmış ara ara o bölgeye kayalar atmış ve sürekli yemleme yaparak balığı alıştırmıştı güzel avlar yapıyordu
Bak bu süper bir fikirmiş ama burada öyle bir şey yapmak istesem bir süre sonra orada tesis yapıldığını görmek çok uzun sürmez herhalde... El değme ihtimali az olan bir yer bulursam hiç üşenmeden denerim şansımı...
Bir ara organizasyon tarzı bir şeyler mi yapmak lazım ne.Yeni başlamış birilerine yardımcı olma isteyen yok mu hooked
Olabilir, neden olmasın ama önce organizasyon için biraz buradan tanışmak lazım kafa dengi olmak önemli...
Doğru bir noktaya parmak bastın abi.Şöyle bir iki daha yoklayayım buraları birkaç rapor yazayım ısınalım bir değil mi
ve avlardan bir kaç kesit: konuşurken çekilmeseymiş daha iyi olacakmış biraz karizma çizdiriyor ama balık önemli olan...
Hepsi aynı gün yapılan avlar değildir farklı zamanlarda yapılmış avların görüntüleridir o yüzden mekan aynı fakat balıklar farklıdır.... Yakalayan kişi de aynı kişi...)
yahu ben bu başlığı bu konuyu nasıl bunca zamandır görmemişim...sabahtan beri bakıyorum belki vaktiyle bişeyler yazmışımdır böyle bir başlığı boş geçmem ben diye ama yok.hayret yahu