Son zamanlarda balığa giden var mı? Egedeki arkadaşlarımdan çok iyi bilgiler gelmeye başladı bol balıklı günler yaşamaya başlamışlar, peki fethiye-kaş-finike-kumluca-demre-tekirova-kemer-merkez-side-manavgat-alanya-gazipaşa yok mu hiç haber?
Uzun bir süredir foruma bakamıyorum o yüzden biraz öksüz kalmış bu ay bir kaç defa hava bozdu o aralar inşaallah bişeyler alabilmişsindir...hooked
Ve forumumuzdan rossobeyaz07 kardeşimle şans eseri de olsa tanıştık. Ben bir arkadaşımla falezlerde şansımı denemek için balığa gittiğim sırada hemen yan tarafımda olta atanlar vardı daha ilk dakikada bir sıcak sohbet oluştu ve derken bir anda konu forumlardan açılınca... Emrah ve yanındaki çok kıymetli arkadaşı ve artık bizim de arkadaşımız Mustafa ile çok keyifli güzel bir balık akşamı geçirdik tekrarları mutlaka olacak biliyorum hem de en kısa sürede... Emrah çarşıya çok selam, herkese çok selam...Rastgelsin...
Tanışmamız büyük süpriz oldu çok sevindim açıkcası Cüneyt abi ilerliyen zamanlarda tekrarları inşallah olucak.Çarşınında sana çok selamı var abi.
Ben de gelmeyi çok istemiştim ama bu aralar çok yoğunuz gelemedim... Fotoğraflar süper en yakın zamanda oradayım...
Ne kadar zaman oldu hatırlamıyorum ama tek hatırladığım çok uzun zamandır balığa gidemeyişim, artık balığa gitmek istiyorum...
Balık yakalayabilen var mı? Uzun zamandan sonra dün akşam balığa gittim ama tık bile demedi desem yeridir ve yine can sıkıntısıyla eve döndüm....
Evet arkadaşlar son balık gücem 4 tane minekop 1 tane sargoz ve 2 melanur...Deniz biraz karışınca balıklar için de işler biraz karıştı...
Çok yoğun günler yaşadım iş gereği, bundan sonra biraz daha rahat olabilirim. Ne balığa gidebildim ne de foruma girebildim, son zamanlarda balığa giden var mı? Durum nedir?
https://www.youtube.com/watch?v=M54Ry8JBiLE Aslen Aydınlı olup İzmir'de büyüyen biri için bu görüntülerden sonra içinin yanmaması mümkün mü? Antalya'da balık yokkkk...
http://www.youtube.com/watch?v=dq6nZmplWWc En kısa zamanda böyle bir hava bekleyeceğim bu ancak 2 ay sonra olur..