Gebze'de Avlak Yeri

Konu, 'Bölgeler' kısmında tazosun tarafından paylaşıldı.

1. uğurlu 61

uğurlu 61 UĞUR BEYAZ

fuatbc

Fuat bey merhaba .Öncelikle tekneniz hayırlı olsun.İnşallah iyi avlar gerçekleştirirsin.Burada yani Eskihisarda çıkan balık türleri şu sıralar kıyıdan istavrit .mezgit ,izmrit yapmakta idi.Takii emice _41 adlı gırgırın dün attığı mesaja kadar.Yıllardır gittiğimiz balık meramıza tamda balığın başladığı zaman gırgır çeçevirmiş ve 70 kasa iri istavrit ve birazda levrek almış.Bizde o gece sahur vakti gittik fakat adamlar saat 01 de çevirmişler.Bunun öncesinde saat0030 'da orada bulunan arkadaşlardan haber aldık çok güzel balık yaptığı hakkında.ve yarım saat sonrası gırgır çeviriyor.O gün sahur vaktinden saat 08:00 a kadar 1 adet istavrit aldım.onuda azad ettim.Dolayısıyla meranın içine ettiler.Bundan sonraki av bölgemiz boğaz olacak.
    Sana bol şanslar.

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Gırgırın belli bir negatif etkisi var, olacak ama o kadar karamsar olmayın..

Pazar günü orada akşam biraz geç ayrıldım.. Gündüzden az buçuk bir kaç ufak istavrit almıştık, boyu bir karış filan gelir ancak. Hamsiler bayat olduğu için bir sürü zarganayı obez ettik. Kendini zargana sanan bir iri istavrit aldık. O ara Süleyman abi sıyırtma ile zargana aldı. İstavridi verip zarganayı aldım bende..

Hava kararırken zarganayı kesip attım ama, onlarada biraz daha büyük istavritler dadandı, palamut kalıbında istavrit.. 3-4 tane oldu çabucak. Baktım bu haramilerden yem dayanmayacak, toplanıp geldim bende..

3. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    ugur abıcım bılgıler ıcın tesekkur ederım ben 26 yasındayım abımsın yanı :) bahsedılene gore gusel meranız varmıs tabı gırgır ıcıne etmıs valla abı bogaza gıdecegın zaman soylersen bende gelmek ısterım av ıcın ben daha cok bılgı sahıbı olmak ıstıyorum avcılık konusunda bılgılı ınsanlara ıhtıyacım var ve bendekı balık hırsı cok fazla oldugundan balıga gıdecek kımse bulamıyordum sımdı tekne aldım rahat rahat takılacam ama bugun tekneye aldıgım motoru bakıma verdım 15 gun sonra motoru alabılecegımı soyledıler ben kacgundur tekneye bınıp gıdemıyom dıye kafayı yıyom nasıl 15 gun beklıyecem bılmıyorum :) motorum geldıkten sonra herkes davetlıdır kım gelmek ısterse tuzlada balık tutmak ıcın tekneyle herkese kapım sonuna kadar acıktır saglıcakla kal abı.

4. ikrmdgc

ikrmdgc İkram

Abiler ablalar ben Bayramoğlunda istavrit tutma niyetindeyim.Daha yeni başladım yani acemiyim.Bayramoğlu burnu dedikleri biryer var ordan iyi çıkar dediler yardımcı olabileniniz var mı ?

5. tuncay altaş

tuncay altaş tuncay

Favori Kamış:
    Lineaeffe turnafresh 390
    Favori Makine:
    Spro süper long cast 3600
    orasını bilmem kardeş ama darıcada assan çimentonun oras yapar akşam 18,00 dan son ra denebance

6. ikrmdgc

ikrmdgc İkram

Öyle yaptım 2 gündür ama yol sıkıntı oluyor her gün her gün.Bayramoğlunda oturduğum için kolay olur dedim.

7. AxiRyzz

AxiRyzz Reha Atabey

Gebze de okuyacağım artık öğrenmek istiyorum ne tutulur nerde hangi makineyle yardımcı olursanız sevinirim

8. dejavulife

dejavulife murat

Favori Kamış:
    pelican napoli 360 surf
    Favori Makine:
    banax sx 3000
    çok güzel anlatmışsın bazen benim tuttuğum balıkları görüp yanıma gelip soruyorlar burada böyle balık lar çıkıyormu diye çıkıyor ama uğraşana sabredene çıkıyor