Hepinize selamlar.Uzun zamandır paylaşımımız olmadı biliyorum ama turna geldi burak geldi.Sazanda da varım ama kışın yokum Bu avda Aytekin abi Fatih ve Kadri arkadaşlarımızla Terkos gölüne gidildi. Öncelikle zor bela tekne kiraladık.Arkasından saatlercce kıyı kıyı gezerek atçek denedik ama galiba terkosta bu numaralar kolay kolay yenmiyor.Bunun üzerine sırtı çekmeye başladık ve balıklarda gelmeye başladı.Toplamda 5 adet turnayla günü kapattık. At çek ve ıssız sesiz göletlerde avlanmanın zevkini göremesemde değişiklik oldu bunuda yaşamış olduk Güzel gündü hepimize rast gelsin.Başka bir avda görüşmek dileğiyle. Güne Ait Ufak Bir Video(Video yu ekliyen Aytekin abimdir başlıkta onun. Yoksa benim için sıradan bir av günüydü ) http://www.dailymotion.com/video/xd8t83_terkos-turna-avy-burak-show_sport Ve Fotograflar .......
Terkos'a ilk gidişimde ben de şaşırmıştım ,ama öncelikle motorsuz bir tekneden başlayarak daha sessiz,keyifli avlar yapabiliniyor Burak abi tebrikler,selamlar!
yahu Burak nerelerdesin bir kayboldun pir kayboldun özlettin kendini valla tebrikler sezonuda fena açmamışsın
Mesut abi bu zamansızlık beni bitiren .. Bende aslında senin göle gidicektim ama böylesi kısmetmiş. Bekçi oralardamı yine
Tebrikler Burak. Daha iyi avlarının olması dileğiyle. Ayrıca Aytekin abiye selamlarımı iletirsen sevinirim. Gerçekten forumda yokluğu belli oluyor.
Ya erdem bir uctan diyerine avlandık ve nerdeyse hiç mola vermedik 7 saat sürdü gidiş dönüş Botla 100 de birini yapsaydık bugun hala uyuyordum Bu arada selamlar insallah bu sene avlanırız beraber
Burak seni ve ava katılan tüm ekibi kutlarım....Güzel bir başlangıç olmuş umarım devamı daha bol geçer...
Burak tebrikler, açılışı yapıp balıkta almışsınız. İnşallah bundan sonrasında sen balıkları bizde seni daha sık görürüz. Güzel avlar senin olsun arkadaş.
Sayende terkosu gitmeden görmüş kadar olmuştuk abi Uamrım bir gün avlanırız oralarda.Teşekkürler dileklerin için.