gece ürkütücü avımız

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında WOLKOV tarafından paylaşıldı.

1. WOLKOV

WOLKOV volkan

merhabalar gece avımızdan biraz bahsedeyim acemilik var tabi :) 23:00 işten çıkıp koyulduk yolA. gittiğimiz yere daha önce hiç gitmedik vadık meraya çıt ses yok :eek: oltaları açtık yemleri hazırlarken bende bi yandan küçük bir ateş yakayım dedim sivri sineklerden korunmak için çalı çırpı toplarken ağaçların içinden tuhaf sesler duymaya başladım neyse oltaları ve gölüde hazırlamış oldugumuz yemle yemleyip attık. balıklar şıpır şıpır geldiler ama tık yok bizim oltalar sabit duruyo GECE 02:00 oldu ormanın uzaklarından çakal sesleri gelmeye başlayınca :D arkadaşıma hadi gidip arabada biraz dinlenelim dedim sabah erken saatte geldik oltaların başına sonra türünü bilmediğimiz balıkları tutuk reeling resimleri eklemeye çalışcam.. birde kocaman birşey devamlı şap şap atlayıp duruyordu..:eek:

bu arada hepsini geri saldık..

[​IMG][/url][/IMG]

2. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba;

kızılkanat ve tebeşir balığı,(tebeşir yöresel bir isim tam adını bende bilmiyorum) mavruş,mavroşkil,kötek,eşkine gibi.

rastgele.

3. WOLKOV

WOLKOV volkan

4. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    tehlikeli bir av yapmışsınız cidden. Ben olsaydım gündüz gözü ile görmediğim yerde bu şekilde konaklamam açıkcası :)

5. bogazinefendisi

bogazinefendisi Serhat

En İyi Avı:
    Kofana Torik belkide bi Kılıç
    çavuşbaşımı burası :)

6. WOLKOV

WOLKOV volkan

çakalların uuulamasın sende yaşamışsın öyleyse :rolleyes:

7. WOLKOV

WOLKOV volkan

balık sevdası işte herşeyi yaptırıyor. ilerleyen saatlerde fark ettik bizde :eek: nereye geldik dedil :D

8. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Korkutacak bişey olmamış yabani ortamda gece 1-2 ses duymakla bişey olmaz.:) :) :D Daha önce böyle bir ortamda bulunmadınız sanırım ondan olsa gerek.

Ama şu kısma iyi güldüm.
    ' GECE 02:00 oldu ormanın uzaklarından çakal sesleri gelmeye başlayınca arkadaşıma hadi gidip arabada biraz dinlenelim dedim '

Hani korktuk değilde çok yorulduk biraz dinlenelim. :):):)

9. WOLKOV

WOLKOV volkan

:D Korkmak mı lütfen :D tamammen yorgunluk.. sabah geldiğimizde oltaları attığımız yerde ayak izleri vardı belki kediydi ama :cool: :D dinlenmeye çekilmemiz iyi oldu :)

10. RainboW

RainboW Sertan

İlk fotoğraftaki balık "acı balık - Rhodeus sericeus" 2. fotoğraftaki balık "aynalı sazan yavrusu" diye düşünüyorum.

11. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

ilk resim puslu korku filmi gibi olmuş ,bu anları cok severim

tebrikler rastgelsin

12. CILGINBLK

CILGINBLK ZEKERIYA

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    banax
    En İyi Avı:
    yayın 1.5 kg
    gecesi ürkütücü ama gündüzü süper:) ...reeling

13. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Fatih'im korkma la o kadar geçen lerde şileye gittik gece geç saate kadar ateş başında oturup tıkınmak benim en çok sevdiğim şeydir hihi Saat geç olunca kimse kalmadı haliyle, Arkamız çok sık çalılık ve orman la bir ara baktım her taraf tan bi garip garip gülme sesleri var vay a.g kim la bu bizi korkutmaya çalışan:laughing: :laughing: Araç arazi aracı olunca her türlü teşkilat ta var yaktım sonsuz projektörü sesin geldiği yere çalılıktan bişey görünmüyor ama burnumuzun dibinde ses her tarafa yayıldı baktım kalabalık bizimkilerde tırsınca haliyle çocuklar var saaat 0,30 gibi sonlandırdım etraf çakal kaynıyodu, korkacak bişey yok ta tırsmak serbest:laughing: :laughing: :laughing:

14. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Baya Gerilim dolu olmuş anladığım kadarıyla rastgele :D