Bu gün akşam satlerinde silifke-taşucu nun ileriki kayalık sahillerine ava gitmiştim.Batık bir geminin olduğu bir koy vardı ve burada ilk defa avlanacaktım.uygun bir yere yerleştim ve daha takımları açıyordum ki kıyıya iki kişi yanaştı hazırlıklarını yapıp suya daldılar..ellerinde de kocaman bir fener! Tüm koyu didik didik tararlarken suda gezinen ışık sayısı üç oluverdi ve dört... onlarda benden önce gelmiş olmalılar ki yeni farketmiştim.Tabii ki tüm şevkim kaçtı..oltamda tık yok.. Bildiğim kadarıyla gece fenerle zıpkın avcılığı yapmak bütünüyle yasak ama bu kişiler hiç bir tedirginlik duymadan projektörlerini sallaya sallaya avlanıyorlardı.Üstelik kıyının hemen paralelinde antalya karayolu varken. Bir diğer dikkat ettiğim konuysa uzaktan tespit ettiğime göre bu 4 kişi birbirinden bağımsız farklı kişilerdi.O bölge gece zıpkıncılarının mekanı olmuş anlaşılan.Ayrıca o bölgede yol boyunca sürekli gezen jandarma devriyesininde olayları görmüyor oluşuda biraz düşündürücü.. acaba hemen arayıp ihbarmı etsem diye düşündüm ama nedense vazgeçtim.. Sadece birkaç soft lanet okuyup takımları topladım. Giderken arkama baktığımda sudan çıkmakta olan bir zıpkıncının gümüş gibi parlayan kemerini gördüm yoldan geçen bir kamyonun ışığıyla...:(