resimleri göndermeyi anca başardım geç oldu ama sonunda göndermeyiöğrendim çeşmenin bize verdikleri bunlar umarım hoşunuza gider.
İbrahim kardeş merhaba,sen ne yaptın ya,bunlar bir nimet ve o kadar tevazuyla yazmışın ki,tam bir amatöre yakışır davranış helal..eline sağlık..
tebrikler,çeşmenin neresinden aldınız.Kullandığınız olta,yem nasıldı.Bende 1-2 hafta sonra çiftlikköy tarafına gitmeyi düşünüyorum.
Tebrikler acemi balıkçı, pek de acemi gibi gelmedin bana ama neyse Çok güzel bir av olmuş, devamında da bereketli avlar dilerim... Paylaşım için teşekkürler...
şerıtın otelinin çaprazındaki sahilden zannedersem altın yunus diyorlar.çok bereketli bir yermiş bizim tuttuğumuz balıklar için bu gün fazla balık yapmadı az aldın dediler. 3 kiloluk levrek bile çeken çokmuş 2numara mustad iğne ve boru kurdu kullandım.saat 21 densonra 23 e kadar iyi balık yaptı gecede tek tük yaptı cipura ve levreği gece aldık sabah suyunda güzel balık yapıyor dediler ama saat 5den sonra tık bile yapmadı.biz ayın 20 sinde gitmiştik şimdi plaj açılmıştır ve izin vermeye bilirler.biz önümüzdeki hafta gidip şansımızı denemek istiyoruz istersen sende dene boş gelmeyeceğine eminim
Üstadım harika şeyler bunlar daha ne olsun avın bayağı bereketli geçmiş eline koluna sağlık Çipura ve levrek ne güzel yenir şimdi onlar hımm Yanınada güzel bir salata aman aman Her neyse daha fazla düşünmeyeyim feci canım çekti. Paylaşım için teşekkürler.Sağlıcakla kalın
tebrikler dostum eline sağlık şansın hep böyle bol olsun,bu arada peçetesi olan varmı? ağzımın suyunu tutamıyorum