Gecikmiş ala raporum!!

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında DjKaLpSiZ tarafından paylaşıldı.

1. DjKaLpSiZ

DjKaLpSiZ Furkan Karaaslan

Favori Kamış:
    remixon,dip oltası
    Favori Makine:
    dam sel modul 60
    En İyi Avı:
    turna 3,5 kg dalak 2 kg sudak 1 kg
    Yer:Yamula barajı
    kullanılan takım:mepps 2-3 kırmızı,mavi,beyaz,siyah renkler+alabalık yemli hamur

06:00 da babamla beraber yola koyuldu yarım saat sonra ordaydık hazırlıkları yapıp takımları suya indirdik bir yandan mantarlı oltalarımıza bakarken biryandanda at çek yapıyorduk babam 2 tane aldı limit dahiliydi alı konuldu 1 tane at çekle limit altı yakaladım beni bırak dercesine bana bakıyordu bekletmeden bıraktım suda sıcrayarak selamını verdi ve gitti saatler 9 gibi olmuştu 2 tanede kefal yakalayıp bıraktım suya babam bir tane alabalık daha yakaladı ve benle dalga gecmeye basladı nasıl balıkcısın daha yakalayamadın diye saat öglene yaklasıyordu yemegimizi yedik ve namaz kılıp tekrrar devam etmeye basladık kollarım agrıdıgı için at çeki bırakıp mantarlıya devam ettim 5 dk içinde 3 tane alabalık daha aldık ve bu kadar yeter diyip eve döndük ırmaga giderken fotograf makinesini götürmedigim için resimleri evde cekebildim hepinize bol şans iyi avlar rast gele!!!

[​IMG][​IMG]

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 22 Aralık 2009
  2. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Furkan tebrikler de bu av ne zamanın gecikmesi? Haftasonunda yaptığın av mı mesela.. Mantarlı oltalarda yem olarak ne kullandınız anlat bakalım, soğuk havada alabalık nazlı oluyor ne de olsa..

3. DjKaLpSiZ

Favori Kamış:
    remixon,dip oltası
    Favori Makine:
    dam sel modul 60
    En İyi Avı:
    bu hafta sonu degil abi ondan önceki hafta sonunun yani 2 hafta oldu abi hamurlu takım kullandık babam 2 tane rapalayla yakaladı hamura yumurtanın akı ve ezilmiş alabalık yemini unla karıstırıp kıvama getiriyoruz ondan sonra kısmetimizde varsa tutuyoruz:)

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Özlemini duyduğum işlerden biridir, babamla birlikte balığa gitmek. Şimdiye değin nasip olmadı, bundan sonrası için de pek ümidim yok.:eek:

Furkan tebrikler güzel balıklarınız olmuş. Gökkuşağı alabalığında boy limiti yok yalnız, günlük en fazla 10 adet avlayabilirsiniz.

Selamlar, hem babanıza hem sana. Güzel avlarınızın devamını dilerim.:) ;)

5. T-una

T-una TUNA

Favori Kamış:
    Shimano Hyperloop AX Surf TE 420.150
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 XSB
    Hemşerim tebrikler, afiyetle yemişsinizdir umarım...

Barajlarda tırıvırı haricinde avlananları görmek çok zor diye duyuyoruz, aziz memleketimizden gelen haberlerde...

Bol trofeli avlar diliyorum herkese...

6. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Ahh ahh alabalık en büyük tutkum. TEbrikler furkan harika alabalıklar yakalamışsınız.

7. ONDER38

ONDER38 ÖNDER

tebrikler güzel balıklar.Yamula barajında son dönemlerde güzel balık olmaya başladı.yalnız balık mepse biraz nazlı geliyor.Güzel avların olması dileği ile...

8. DjKaLpSiZ

Favori Kamış:
    remixon,dip oltası
    Favori Makine:
    dam sel modul 60
    En İyi Avı:
    hepinize teşekkür ederim tuna abi ben balık yemem abi :)ama yiyenler afiyetle yiyor evet tırıvırı atan cok gittigimde adamlar tırıvırıları atıp gittiler bende cekip kestim tırıvırılarını cok güzel yanıyor:):)

9. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Furkan başına bela alırsın yapma, Allah korusun bu adamlar yamyam zaten gözlerini et bürümüş kan bürümüş, yapma. Bu ülkede 10 tl borç için, otopark yeri için, 2 paket sigara için adam öldürülüyor kardeşim. Uzak dur yapma böyle bir şey.

10. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    fındık çubuğu :)
    En İyi Avı:
    ???
    furkan kardeşim tebrik ederim babanla güzel bi hafta sonu geçirmişsin balıklarda çok güzel harika görünüyolar balığın her daim bol olsun kardeşim tırıvırı konusuna gelince bende rıfat abiye katılıyorum bu hayvanlar diycem ama hayvana hakaret olacak mu malukatlar varya bela olur insana abim bence sadece şikayet et yeter gerekeni onlar yapsın (jandarma )

11. DjKaLpSiZ

Favori Kamış:
    remixon,dip oltası
    Favori Makine:
    dam sel modul 60
    En İyi Avı:
    abi haklısında jandarmanın bana cevabı oraya kadar gelemeyiz oluyor.bela istiyolarsa belada olurum allah'a verecegimiz bir can var onuda ite kurda aldırmam:)ama yinede uyarınız hep aklımda olcak teşekkür ederim beni düşündügünüz için:)

12. nedim gürler

nedim gürler Nedim Gürler

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    3-4 kg sazan
    Baba-oğul bir aktivitede bulunmak güzel. Tebrikler.

13. avbeyi

avbeyi M. Fatih COŞKUNÇAY

Favori Kamış:
    balık tutacak kadar yeterli malzeme
    En İyi Avı:
    TURNA 70 cm
    Tebrikler Furkan kardeşim. İnş. nisan ayıyla beraber bende sahalara ineceğim. şimdilik pullularla değilde tüğlü ve kıllılarla meşgulüm(kara avı). selametle kardeşim rasgelsin.