Öncelikle geçen cuma (06 Nisan) üye oldum ve hatta bazı topiklerde de konuştum. Bugün farkettim ki merhaba demek kibarlığını göstermemişim Neyse. Adım Rahim ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ'da oturuyorum. Fotoğrafçılık ve amatör balıkçılık en sevdiğim hobilerim. Ailevi durumlardan dolayı Trakya'nın her tarafını neredeyse her hafta sonu turluyorum. Göller, dereler ve denizlere denk gelirsem de arabada taşıdığım hazır takımları ve oltayı suya bırakıyorum Balıktan ziyade tutma sürecini yaşamayı seviyorum. Tabii bir de tuttuğum balık da olursa yemeyi.... Güzel paylaşımlar diliyorum, herkese rastgele.
Hoşbulduk, arkadaşlar. Bu arada hafta sonu Kıyıköy'de kalkan avlama denemeleri deneme olarak kaldı. Bu arada yeni kamış, makina ve ekipmanı da denemiş oldum. Ama akşamında adam başı neredeyse 1 kg. kalkan ve tekir vardı. Ve o güzelim balıkların bir bölümü çöpe gitti. Sezon bitmeden bir tane de olsa kalkan avlamayı umuyorum, rastgelirse
Çöpe gitti çünkü fazla geldi. Tabii bir sürü ekstra meze de vardı ... Ama keşke paket yapıp alsaydık, eve getirseydik diye de hayıflandık biraz