Merhaba balık dostları, Her zamanki gibi sitede av raporlarını gezerken Malatyada'daki Şahin Abimizin çektiği aynalı'yı görünce hooked benim de, geçmiş dönemde gerçekleştirdiğim ve Güzel bir trofe aldığımız kaçamağımız geldi aklıma...:laughing: Birkaç fotoda benden olsun...mrsparkle Üzerinden bayağı bir zaman geçtiğinden detaylı rapor sunamıcam..Yanıma misafir gelen kayınbiraderimle birlikte gerçekleştirdiğimiz av'da yem olarak mısır, ve özel hazırlanmış hamur kullanılmıştır. Aceleyle kepçeyi almayı unuttuğumuzdan Resimdeki büyük balık (Avlak'ta 8kg olarak tartılmış) ve diğer balıklar kepçe (daldırsız) olarak dışarı alınmış,reeling limit dışı balıklar suya salınmış (2 kg'dan küçükler) ve toplamda limit üstü 5 balık (4-5 kg.civarı) alıkonulmuştur..:hungry: Buyrun fotolar....:thumb: . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usbanghead
Hakikaten bu avları paylaşmak için gecikmişsiniz. Muhteşem avlar, keşke daha önce paylaşsaymışsınız bizimle. Aramızda ne trofe cevherleri var da haberimiz yok. Tebrik ederim sizleri, dahasına rast gelsin.
Teşekkürler evet haklısınız ama işten güçten anca vakit buluyoz balığa balıktan gel mesaiye git..Rapor arada kaynıyo bazen.....
Adaş tebrikler.. Bu aynalılara hasta oluyorum ama senede bir bilemedin iki defa anca muhatap olabiliyorum kendileriyle..