Gecikmiş olan 1. Edirne Organizasyonu

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında uzunköprülü umut tarafından paylaşıldı.

?

Organizasyon Tarihi İçin Oylama

Anketin kapanma tarihi 7 Eylül 2008.
  1. 4-5 Ekim ve Tarihinde Olsun

31,3%
  2. 11 - 12 Ekim Tarihinde Olsun

68,8%
  1. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

sennur kardeşim, yasaklar konduktan sonra çaresiz kalıyoruz. eğer bu sirküler hazırlayanlardan tanıdıklarınız var ise lütfen bu yasağı tekrar değerlendirmelerini rica edelim. gözünden yakalanan balık gibi abuk sabuk gerekçeleri ortadan kaldıralım. bakın yıllar önce (15-18 yıl) küspeli takımlarda sert misina kullanılıyor ve iğneler küspeye monte edilmeden bırakılıyordu.bu takımın sakıncalarını kullananlar gördü ve yöntem 2 yıl içinde kendiliğinden terkedildi.ben bu yönteme başından karşı olduğum için yakınımdakileri vazgeçirdim. şunu demek istiyorum; bize balık katliamcısı muamelesi yapılmasın. yanlış olanı bizler de zaten tesbit edip uygulamadan kaldırabiliyoruz.bunu tamamen yasaklamak yerine malzemelerle ilgili kurallar konabilirse, uygulanabilirlik yakalanır. bu şekilde hepimiz yasak uygulansın derken, çevremize de müdahalede bulunuyoruz. denetim sıfır olunca sorumluluk ağır basıyor.ama çok tatsız olaylar da yaşanıyor. bu konuda çok şeyler yaşadım. sitede bunları anlatmaya sayfalar yetmez. pek çok arkadaş da mutlaka yaşamıştır. nacizane sizlerden talebimiz, görüşlerimizi bu konularda karar vericilere ulaştırmaya yardımcı olmanız.:)