Selam arkadaşlar. Vaktim kısıtlı olduğundan fazla yazamayacağım. Bir kaç foto ekledim. Kusuruma bakmayın. Saygılarımla...
Hocam sahteler tam model isimlerini bilmiyorum ama strike pronun ürünlerini kullanıyoruz. beyaz ve kırmızı renklerle kefali kandırabiliyoruz.
Ahmet kardeşim güzel bir av olmuş. Şu 50 cm'lik kasna çok hoşuma gitti. Uzun zamandır avlanmama rağmen bu boyutu hiç göremedim 37-38'lerdeyim. Ama ahdım var tututacam bir 50'lik. Tekrar tebrik ediyorum. Sağlık ve muhabbetle kalman dileklerimle.
Tebrikler. Çok güzel bir av olmuş. Armağan inşallah tek başına tutmayı düşünmüyorsundur Undercut tespit ettiğim iki sahte var ve ikisi de Strike Pro MG 002F birisi 032A diğeri de A08 renk kodundan. Resimlerde iki tane daha sahte var ama tam bilemiyorum. Bir tanesi Rapala'ya benziyor...
Tebrik ederim.Kefal'de 35 cm üzerine çıkınca adrenalin katlayarak artıyor.Sen mutlaka muhteşem zevk almışsındır.Darısı Armağan ve bana olsun Rasgele kardeşim
Orman içi, doğa, sessizlik,Semaver. Birde olta atıcak bir yer varsa deyme keyfime deyme Çok güzel bir ortam ve balık..
Bora, bundan sonra kasnaya gidersem mutlaka 1 hafta önceden haberin olur, yani tutatacağım 50'lik tek başıma olmayacak. Birlikte alacağız o trofeleri. Mustafa abi, güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Abi inşallah birlikte bir av organize edeceğiz baharda. Hepinize saygılarımla.
Ah be Armağan 52 cmliği maalesef biz yakalamadık. Onları (4-5 tane daha vardı aynı boyda) şamandıra ve tavuk ciğeri ile avlanan bir abimizden rica ederek foto çektik. Kendisi 60-70 cmliklerden bahsetti Ama sahte ile 46 cm tutmuştum. müthiş adrenalin
Sağol Mustafa abi. Artık yeni sezonda bakacaz büyüklere. Ama bu sene dahada irilerini bulacağımı ümit ediyorum.
Spronun 80 cm kadar dalan küçük balık sahtesi, 2 ve 3 no meps ayrıca stirke pro kurbağa sahteside kefalde iyi iş yapıyor