Sabah sabah ayılamamışım Jeton yeni düştü :laughing: Sen ders çalışmıyon mu gözüm? Ne işin var forumda bu sıralar? Ne sınavına gireceksin Çağrı? Samimiyetine güvenerek yazıyorum, bi kusur işlersek affola.
Teşekkürler Lüferci Kerem Usta 20 cm üzeri çinekoplar eksik olmasan oltandan. Her avın bi öncekinden daha başarılı geçiyor. Bakarsın bigün bi kofana denk gelir
Volkan sen bu sahteleri kullanmadan ben sana bir denklem kurayım hihi D + Selam + Yeni Sahteler = Trofe :laughing: :laughing: :laughing: Hayırlı günlerde kullan kardeş RASGELE...
Denklemler, permütasyon, kombinasyonlar.... Bu gidişle levrek peşinde koşarken matematikçi olacaz. NOT : 1 ay gibi bir süre ava gitmemeye karar verdim. Levrekler havyarlı çıkıyor. Anaç levrekleri yumurta dökmeden tutmayalım. Umarım biraz olsun hassasiyet gösterilir. Yalnızca kayıtlı ve sürekli paylaşımda bulunan kullanıcılardan bahsetmiyorum. Onlar zaten dikkat edeceklerdir. Yalnızca okuyan, takip eden misafirlerden şüpheliyim.
Bende 1 aydır gitmiyorum daha doğrusu gidemiyorum. Oğlum kurbandan beri grip bir türlü geçmek bilmiyordu bugünlerde allaha şükür iyi. Bakalım kısmet ne zamana. Herkez bizim gibi duyarlı davranırsa çocuklarımız denizlerde balık görecek yoksa vay halimize.
Geçmiş olsun Mehmet, çok uzun bir süre grip için. Bende o yüzden hassasım biraz. 17 aylık oğlum var ve istiyorum ki o da benim aldığım zevki alsın. O da çeşitli balıklar yakalasın. Boş vaktini güzel ve rahatlatan aktivitelerle geçirsin. Hem gerçek bir avcı çevreye daha bir duyarlı oluyor, bilgilendikçe daha bir hassas oluyor insan. Bu foruma üye olmadan önce ne yakalasam benim di.cyr Artık küçükler ve yumurtalı anaçlar denizin. 1 tane bilemedin en fazla 2 tane tuttuğum limit üzeri balık benim. Yoksa kendimizi baltalıyoruz. Dikkat edilmezse her sene; geçen seneleri aratır. Belki Lüferdeki duruma düşeriz. Tehlike çanları çalmadan en çok biz avcılar hassasiyet göstermeliyiz. Trofe elbetteki hayalim ama şuan da değil. 1, 1,5 ay sonra. Tam ne zaman balık yumurta döküyo onu da bilmiyorum ya, bilen varsa yazsın lütfen. Hayırlı mesailer. Görüşmek üzere. Haaa bu arada ben internetten spro natural bait slikon siparişi verdim 2 adet. Benim adıma ayırttırdıysan iptal ettirebilirmisin. Hem sana hem satıcıya ayıp olmasın. Ava giderken selam göndercem D'ye. Şimdi göndermiyom. Sevgilerimle...
Allah bağışlasın Volkan iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Tamam senin adına olan sproları iptal ettiririm sorun olmaz. Ava giderken mutlaka haber ver ama bak yoksa karışmam yakalayamazsın Sanada iyi çalışmalar kolay gelsin sevgi ve saygılarımla. RASGELE....
Sonu takılıp kalacak olan sahteler almışsın yine, uslanmadın gitti. Allah ucunda trofeler nasip etsin inşaallah
Abi bunların daları az. Biri 50 diğeri 60 cm. Gene de takılırsa Allah sağlık versin. Gece avı için güzel seçimler ama. Allah sana da nasip etsin trofe yakalamak.
volkan kardeşim hayırlı olsun diycem ama dilim varmıyor bu konuda senınle anlaşamayacağız şu pahalı ve fazla malzeme almayı bırak kardeşim elinde harika rapalalar ve malzemeler olduğunu biliyorum önce onları bir değerlendirelim çantada duran malzeme işe yaramaz önce hakkını versinler bakalım çantada gezmedikleri yer kalmıyor işe yarasınlar biraz dimi sonra biz arkadaş alırız yanlarına neyse almışın artık hayırlı olsun diyelim en kısa zamanda görüşmek üzere sağlıcakla kal
volkan da benim gibi bağılmlı oldu ama ben şeytanın bacağını kırdım bugün volkan birazdan raporu yazacağım hangi yemle aldığımı sen bilirsin....
Tebrik ederim. Çok sevindim. Buluşunca daha ayrıntılı sorarım ama raporu da bekliyorum. Neyle yakaladığını tahmin ediyorum. Sen yazmadığın için yazmayayım açık açık. (Stoklar tükenmesin ) Gelsin rapooorrrrrr.... İnşallah havyarlı çıkmaz. Gaza geldim bak gene
Abi en kısa zamanda bende görüşmek istiyorum. Beraber av yapmak zevkli olurdu. Bana çok tecrübe katardı, neleri yanlış yaptığım konusunda. Belki yanlışım yoktur Malzemeler konusundaysa hediye abi bunlar. 3 iğneli strike pro önermiştin av bayiinde. Fortuna'larda ucuz zaten. Makina da yanımda yedek bulunsun diye. Ayrıca spro slikon da yarın gelmesi lazım. (Bu hediye değil, ben aldım ) Hastaymışsın geçmiş olsun. Beraber ava gidersek ve tutamazsan, herkese anlatırım. Biran önce iyileş sonra yok hastaydım, slikonu istediğim yere atamadım falan bahaneler kabul etmem.:laughing: Sevgilerimle...
Teşekkür ederim Mehmet, yarı yıl tatiline de az kaldı. Bi de sen kolaçan et bakalım avlakları. Belki şansın iyi gider, trofe raporunu okuruz burdan