bana sorsan sammy mi ima lar mı, ima derim 65mm ile 100 mm in yüzüşleri iyi.. yanlız şunu belirtmek isterim..bir river98 i bir riversea buble pen i de çok güzel yüzdürüyorum.. imalar ile listenin başındalar aksiyon açısından...
Haydaaa, bende river2sea'nin su üstüleri var. Şimdi kafam karıştı, almak gereksiz mi olur acep? En azından alırsamda ima alırım artık. O yönden kafam netleşti. Çantamda bir ima eksik zaten. Ondan da olsun çeşit tamamlansın Teşekkürler Kadir abi. Cobra mı Skimmer mı alayım, alacak olursam abi ? Bi de şu renk kodu iyi, dediğin bir renk varmı? Çok masraflı oldum Teşekkürler, rastgelsin...
beğendiğin ucuz bir sahte olur aksiyonu güzeldir hoşuna gider...fiyatı 10tl diyelim, 50 60tl verirsin onun aksiyonu da güzeldir hoşuna gider ,bu böyledir çok para verdim aman aman aksiyon bekleme ucuz sahteyi üreten firma dengeyi iyi sağladı ise pahalı sahtenin aksiyonun dan farkı olmaz... renk seçeneği azdır o zaman okey dersin,atımı iyidir o zaman okey dersin,kaliteli işçilik yapar o zaman okey dersin.. fark burdan gelir sen önce mevcut su üstü ile yakala sonra düşünürsün başka su üstü sahteleri
Mesaj Alınmıştır Anladım abi, zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Mevcut su üstüler ile bir balık yakalanana kadar İma defteri kapanmıştır. Sevgilerimle... *********************************************** Av raporları açısından çok kısır bir dönemdeyiz. Hava şartları ve balıksızlık sanırım en büyük etkenler. Senden de bu aralar ses çıkmaz oldu. Özlettin raporlarını. Biliyorum çok alakasız ama bir kedi vardı, veterinere bıraktığın. Böbreği iflas etmişti sanırım, veteriner fazla yaşamaz demişti. Halen hayatta mı, bilgin varmı abi? (Yalnızca merak ettim)
o kedi öldü ben çıkacağım balığada deniz bir kendine gelemedikiidk dün yine coşturuyordu ortamı,,balıkda bu uzun süreçde kayboldu gitti,ortamın eski haline gelmesi için en az 3gün deniz yatacak.balıklar açıklardan gelsinki yanaşsın kıyı bölgelere.. 4gün yine yağışlı gösteriyor,iyice şişdik evde otur otur akşam suyunuda sevmiyorum bir sürü adam oluyor mundar ediyorlar ortamıidk
Kediye üzüldüm. cyr Bizde gidemedik bu hafta. Serhat abi C.tesi akşam suyuna gidelim dedi. Ben avlakta 30 kişi olacağı için akşam suyunda. Sabah suyuna gidelim falan dedim. Saati kurdum 4:00'e, ben kalktım, Serhat abi yan çizdi kalkamadı. Bende de kurt kaynadı. Kısmet bakalım
Vayyy, hava da çok güzel ha. Kıskandım şimdi. Rastgelsin, tutarsın İnşallah. Hadi bakalım, bekliyoruz yakışıklı bir rapor