Gelsin Kasnacıklar :)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında rastgele43 tarafından paylaşıldı.

1. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Bugün gerçekleştirdiğimiz pikniğe giderken oltamıda yanımda götürdüm bir kaç kaşık denemesi sonuç vermeyince ( çünkü çok acemiyim neredeyse hiç birşey bilmiyorum :) ) şamandıralı sisteme geçtim giderken bi paket ciğerde aldım babam önce bizim oğlan işe yaramış ciğer yedircek diye sevinirken ciğeri oltaya taktığımı görünce biraz şaşırdı :D

Neyse önce ufak tefek kasnalar geldi bıraktım suya bırakılamayacak kadar iğneyi yutan ufaklıklar orda aslında kargaburunda vardı ama çıkarırken baya bi zorlandım ve öldüler sert bir balık sazan gibi değil :)

Mantar zevkini yaşatıyor insana neyse derken annem teyzem kuzenim ablam hepsi başımda beni izliyor onların şansınamı artık bilemedim mantar battı çıktı sonra birden bi gitti ben hemen kamışı tuttum ucu yamuldu kamışın asıldım makineden ilk defa cııııııırrtt diye ses geldi işte geliyor ya kasna yada yayın :D

Aslında sazanda çıkıyormuş önce sazan sandım ama ses yaptıydık sazan olamaz diye düşündüm kafası sudan çıkınca dedim geliyor kasnacık ama nasıl zorluyor bilemezsiniz suyun kenarına inmem imkansız çocuklar için korkuluk yapmışlar neyse derken zorla köprüye aldım balığı ama yanımda annem teyzem kuzenim hepsi aha gitti çabuk ol mahşallah hadi hadi hadi diye çığrışmalar arasında heycanımı yenmeye çalışarak balığı sakince ama bi o kadarda zor oldu çünkü o balık giderse suya geri üzülecektim :D

Çok konuştum buyrun fotoğraflar :)

Mekan : Porsuk Ağaçköy Regülatörü Piknik Alanı
    Tutulan Balıklar : Kasna
    Kullanılan Kamış : Remixon dolgu kamış
    Kullanılan Makine : Spin Fisher S Size
    Misina : Mercan 0.20mm
    Yem : Ciğer
    Takım : 5 gram şişman şamandıra altına 3 gram delikli kurşun fırdöndü ve iğne (iğne kaç numara bilmiyorum ama küçük )

Üstadlarım bana kızmasın yeri söyledim diye ama kütahyalılar zaten fotoğraflardan anlar ayrıca burası denetimli güvenlik falan var oltaları sudan çıkarttırıp bakıyor tırıvırı küspe varmı diye bide tutulan balıkları görmek istiyor ağ falan atan olursa jandarmaya haber veriyor güvenlikçi tam bir doğa dostu :)

Birşeye daha değinmek isterim. Buranın başında önceden bi süt ürünleri fabrikası vardı 2 yıl önce şirket battı ve 2 yıldır bu akarsu balık yapmaya başladı süt tozu peynir suyu gibi atıklar karışıyormuş daha önceden bu suya şimdi rahat balıklar çok şükür :)

2. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    Tebrik ederim çok güzel bir av olmuş :) ilk başta limit altı balık var gibi geldi ama oda büyük balığın yanında küçük durmalarından sanırım :) daha iyileri rastgelsin

3. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Tebrik ederim güzel kasnalar için, her daim böyle zevkli avlarınız olsun :)

4. asenol

asenol ahmet şenol

Favori Kamış:
    fly
    Favori Makine:
    fly
    Tebrikler, güzel av olmuş. 3-4 haftadır ava gidemiyorum. iyice kurtlandım :)

5. erdemutuk

erdemutuk Armağan

Favori Kamış:
    Penn regiment,ShakespeareUglyStikCustom
    Favori Makine:
    Penn Conflict,DAMQickRetro,SproZALTARCXS
    Tebrikler

Akif kardeşim, güzel avlarının devamını diliyorum.
    Sağlıcakla kal.
    Rastgele.

6. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Teşekkür ederim kardeşim limitaltı var ama çok az mm hesaplarla limitaltı birisi 18cm 17 cm 19 cm olarak limitaltı :)

Çok teşekkür ederim üstadım :)

Çok teşekkür ederim üstadım inşallah gidersiniz ava güzel trofeler ile gelirsiniz raporlarınızı doya doya izleriz okuruz :)

Çok ama çok teşekkür ederim reisim sizin raporlarınızı okurken tecrübelendim haziranda tek fark kaşık kullanmadan aldım inşallah kaşık işini çözeceğim :D

7. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

akif kardeşim avını tebrik ederim.kefalleri kandırmayı başarmışsın.nasibin bol olsun.hoşça kal.sevgilerimle.:)

8. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Sagol abi tesekkur ederim bohcaci olmayan tum amator balikcilarin nasibi bol olsun insallah :)