arkadaşlar benim dayım gemici büyük gemilerde çalışır...okyanusta balık bolmuş...el oltasıyla tankerden akya yakalamış...zor çektim diyo eli kesilmiş...o yakaladığı akyayla o akşam 14 kişi gemi personelini bi güzel ziyafet çekmiş..geriye artmış bile balık..sizinle paylaşayım dedim...
kerem iyi hoşta balık tam olarak çıksaydı daha güzel olucaktı...Benim babamda yük gemilerinde çalışıyo kendisi ÇAkçıbaşı..Onlarda tunus açıklarında çok lüfer yakaladıklarını söylediler çektiği balığa diğer lüferler saldırıyomuş hemen hemen 4te biri yarım geliyomuş
Evet yav benim babam da askerliğini gemici olarak yapmış..İnsanın askerlik anısında bile balık olması güzel bişeyDayınız da biliyormuş işi
dayım bilir işini...ya aslında gemide daha böyle ne balıklar yakalamışta...resim halinde olan bi bu vardı....belgeli
abi bu nijerya açıkları burdan kaç kilometredir kürek çekerek giidebilrmiiyz acaba gerçekten cennet olmalı okyanus teşekkürler
haklısın kerem arasıra olta balıkçılığı belgesellerinde görüyoruz işte..çeşit çeşit,boy boy balıklar cıkıyor..Dayına mutlaka söyle,fotoğraf işine önem versin gözümüz gönlümüz şenlensin canım..
Hadi canım sende bence Balık yarım dolaptan çıkarıp resim çektirmiş Dayın Sende bize hava atıyorsun, Yok dayım şöle balıkçı, yok Dayım böle balıkçı. yemezler .