Bandırmalı abim tebrikler. Mırımır mı onlar. Şu resimleri biraz büyük yüklesen de şu monitöre kafayı yapıştırmak zorunda kalmasak.
anlaşmanızda açık maddeler kalmış ömer abim bende açık kapı buldumu hemen balığa kaçıyorum komutanımada selamlar rast gelsin
] Dört fotoğraf arasındaki 7 farkı bulun Mustafa ağabey, şu mırmırlara biraz farklı pozlar verdir artık. Hep aynı tepsi, hep aynı masa, hep aynı masanın aynı köşesi, hep aynı dizilim şekli,... Şaka bir yana, yine çok güzel bir av yaşamışsınız. Berketiniz hiç eksilmesin. Nice paylaşımlarınızı okumak dileğiyle...
Yok Bandırma' sezon bitmeyecek Mırmırlar oraya kamp kurmuş, Mustafa' da sonsuza kadar mırmır avlayıp, bir de " kızmıyorsunuz değil mi " diye bizimle ti geçecek Kamp nüfüsü tükenince ne yapacaksın bakalım, göreceğiz Hadi yine tebrikler, yine emeğine sağlık ve hatta afiyet şeker olsun
valla diren mecburiyetten pc kamarasıyla cekildiği için böyle oluyor balıklarda çok olduğu için mecburen tepsiyle çekmek zorunda kalıyorum idare edin artık pozlar hep klasik oluyor ama ne yapalım
teşekkürler sevil sezonun bitmesine az kaldı bida bizde sanal balıkçı olacağız gündüz çalışıyordum vardiya değiştim bu sevda için plan şimdiden hazır salı balık çarşamba zeytin toplama perşembe balık cuma yem cumartesi ve pazar yine balık
hayrola turgay abi tatlı suyu bıraktın tuzlu suyamı başladın artık boru kurdunu bilmemde sülünez olur
Bu hafta süper geçti Bundan sonra tekrar dönüş yaptım denize Hemide karadenize lüfer çinekop kalkan mercan girida kötek istavrit sargan en önemlisi LEVREK var be kardeşim.