Gerçek Balık derisinden Popper çalışmam / El yapımı sahte balıklarım

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. vodıl

vodıl Zafer NİZAMOĞLU

Favori Kamış:
    Okuma V sistem 3 mt. 10-40
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar FD CY-40
    En İyi Avı:
    LEVREK (2.750 gr.)
    Öncelikle ellerine sağlık,bu kadar orjinal bir şeyle karşılaşacağım aklıma gelmemişti doğrusu.Harika bir iş çıkartmışsınız,kutlarım...Nice güzel avlara,selamlar..

2. Snoek

Snoek Gurbuz

Favori Kamış:
    Ultimate Team (Thypoon)
    Favori Makine:
    Rozemijer Precicion
    En İyi Avı:
    Sudak 94 santim 7,5 kilo
    Bunlar birer sanat eseri olmus Özcan abi.
    Tek kelime ile muhtesem.

3. matti

matti murat

tebrik ederim inşallah emeğinizin karşılığı kiloluk levrekler olur..

4. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkürler bahtiyar kardeş, en büyük avlar hepimize nasip olur inşallah. Sevgilerimle

5. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim

Teşekkür ederim Murat arkadaş. Sana da başarılı av maceraları dilerim. Sevgilerimle.

6. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim

Teşekkürler Gürbüz arkadaşım. Bir de balık tutarlarsa o zaman tam olacak inşallah.

7. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Zafer arkadaşım teşekkür ederim değerli yorumun için. Yeni ve farklı modellerle çalışmanın tadı daha bir başka oluyor. Yapmaya devam ettikçe bu işin sonu olmadığını görüyorum. :) Sevgilerimle.

8. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    :) Teşekürler Özgür kardeş, Çalışmalarıma sizlerin değerli yorumları daha da bir renk katmakta. Sevgilerimle.

9. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    İyi dileklerin için teşekkür ederim Nihat kardeş. Model işçiliği incelik ve hassasiyet gerektiriyor, hele ki böyle aksiyonun ve renk uyumunun birarada olması gerektiği çalışmalarda! Baştan savma, yapmış olmak için yapılmış ya da ticari yönü ağır basan sahtelerde sanırım kalite de ister istemez düşüyor. Tabi bu söylediklerim kendini ispatlamış marka ve modellerin haricinde geçerli. Doğru ve kaliteli malzeme, ince işçilik ve hayal gücü balıkçılık hobimdeki tecrübelerimle birleşince sanırım ortaya kendim de dahil olmak üzere hepimizin beğenerek izlediği ve iş yapabilecek sahteler çıkıyor.
    Yaptıklarımın beğenilmesi ve doğal olarak da bu hobiye gönül vermiş kişilerin sahip olmayı arzulamaları beni memnun ediyor ve ticari boyutta devam etme düşüncemi destekliyor. Ancak el yapımı sahtelerde profesyonel atölye olmadıkça seri üretim zor olacağından ben de deneyip verim alacağım sahteleri zaman zaman sizlerle paylaşıp özel siparişlerinize cevap verebilmeyi isterim. Amaç balıkçıyı değil balığı kandırabilmek olmalı !

10. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Saygıdeğer üstadım, tecrübelerinizi va yazılarınızı hayranlıkla okuyan biri olarak değerli yorumunuz benim için ayrı bir önem taşımakta. İlginize teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

11. arbuke

arbuke Ali

Emeğinize sağlık...

12. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim

Teşekkürler Ali bey .

13. LapinCash

LapinCash

Gene süpersin abi.Birde evde koku yapmıyormu.

14. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    :) Sağol Emre. Yazın çabuk kuruduğu için koku yapmıyor. Ama kullanmak için ıslatınca hafif bir koku oluyor. O da bana parfüm kokusu gibi geliyor deniz özlemini çok fazla duyduğum için. Uygulama bitip de epoksi ile kapladıktan sonra zaten hiçbir koku kalmamış oluyor. Sevgilerimle.

15. Odeon

Odeon abc dfg

patent alin hocam bu calismaniza :)

16. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    :) çok fazla kişinin ticari olarak böyle bir sahteyi yapıp da seri üretime geçirmek isteyeceğini sanmıyorum. Hem zahmetli hem de zaman alıcı.

17. tgy123

tgy123 Tugay

abicim bu nedir? mükemmel güzellikte :) bundan satılsa keşke de alıp faydalarını görsek :)

18. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Özcan abi
    Bu milimetrik tasarımları nereden buluyorsun?
    Yani model uçak yapsan derdim ki
    "Eee hazır bir şablon var,ölçüler vesair orada yazıyor,gerisi el becerisi"
    ama burada bahsi geçen değişik tipte bir sürü balık çeşidi ve sende heykeltraş gibi son derece gerçeğe yakın çalışıyorsun.
    yani esin kaynağın nedir?

son söz : Tebrikler gene...

selamlar.

19. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    :) Beğendiğine sevindim Tugay, teşekkürler. Önce ben bir deneyeyim, başarılı olursa yapar satarız bakarsın birkaç tane ;)

20. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekürler değerli yorumların için Tarkan kardeş.
    Ölçüleri; vermesini istediğim aksiyona göre, olması gereken budur diyerek ve çok fazla örnek inceleyerek şablonlarını kendim hazırlıyorum.
    Esin kaynağıma gelince; tamamen amatör balıkçılığa olan ilgi ve sevgimden kaynaklanıyor ;) Tabi buna el becerisini de ekleyince ortaya hepimizin beğenisini kazanan bu sahteler ortaya çıkıyor. Sevgilerimle.