abi süper bende daha önceden sölemiştim ki daha levrek bile tutmamıuştım dedim ben balıpa giderim buna rahmetli babam da dahil kimse karışamaz tabii nekadar ciddi olduğuma inanmadı bende ilk fırsatta istemeye gittiğim gün balığa dereye girdim orda raporu aldım bu iyi bi hamleydi şimdi kayın validede sıra düğün günü ip gibi yağmur yağıyo daha sabaha çok var ben doğru pazar iskelesine sabah döndüm gözler kan çanak gittim öğlene kadar yattım onlarda tamam sandılarki evlenince geçer daha müsafirler var bir hafta sonra abi cidden eşkine zamanı ben oltaları aldım parkayı attım sırtıma hatun bakıyo saat gece 1 işten geldim lan nereye e uşak hatun sen yat sabah gelirim eveet artık oltaya bakınca kimse karışmıyodu o gidecek ama bu aralar oğlanı kıramıyorum üçtür çeviriyo beni bve abi baba yüreği dayanmıyo işte hatun çok bozuluyo ama ne yapalım
İZİN valla arkadaşlar bu izin kağıdı çok güzel ama bizim gibi 20sene evli olupta kaşarlaşmış karı koca da pek geçerli olmuyor zira ben balağa giderken sabah onun poposunda piralar uçuyor, o alışverşe giderkende koltukta benim popomda pireler uçuyor.zaten bir kadınla mağazalara bakmaya çıktığınızda %100 sağlam gider kafayı sıyırmış dönersiniz.onun için en iyisi benim gibi çarşı zmanı uyur numarası yapmak.herkeze sevgiler.