Bravo emin mükemmel bir av yapmışşsın ellerine sağlık bir sorum olucak kullandığın rapala kaç cm markası nedir açıklarsan sevinirim daha iyi avlar dilerim herkese rast gelsin
2 TL lik bi misina modelını hatırlamıyorum bu kadar marka modele takılmayın derim balık oldugu zaman hepsi iş yapıyor
Arkadaşlar sahte 2 tl lik sahtemi bilmiyorum ancak benzetildiği sahteyi çok iyi biliyorum, boyu da 10 cm. ve emin olun 50- 60 tllik sahteler balık alamazken ben bu sahteyle çatır çatır sarıkanat lüfer karışık çektim. 10-15 tl yi de geçmiyor fiyatı.
Bu denli yoğun olacağının emarfeleri belliydi.Bu senelerdir görülmeyen yoğunlukta bir akımdır. Balık zaten Marmaradanda pek çıkmaya istekli görünmemektedir. Dolayısıyla birkaç ay daha av vereceğinisanıyorum. Tebrik ederim. Sevgiler
Ellerinize sağlık, çok keyifli bir av olmuş. Daha da iyilerei rastgelsin inşallah. Madem Tarabya Team'in organizasyonuna gelmediniz, bari nerdeydiniz onu çıtlatsanız bari
Teşekkür ederim Vedat abi Balığın maşallahı var bu sene ama bence bu sene çanakkale boğazı ve çevrelerindede iyi av vericek diye düşünüyorum. Saygılar sevgiler
Teşekkür ederim- şu tarabya fıshıng team logosunu nasıl koyuyoruz beceremedim :d Tarabyaya yakındım olta atmanın yasak olduğu biyerden attım o yuzden isim veremiyorum ama siz vileyetler evinin ordaydınız sanırsam oraya on dakıka yürüyüş mesafesındeydım yeterli olur herelde
Yok yok sen bana taş at şöyLedir böyLedir Lüfer tutuyosun haber etmiyosun diye.. Nispet yapma bak geLir o meraya üstüne atarım acemi gibi davranır avını bozarım Yakışır kardeşime dönüşün cidden muhteşem oLdu.. bir akşam avLancaz takipteyim