Değerli MEHMET abi yazdıkların arasından tutup çıkartacağım bir nokta var benim için bir ayrıntı bu ... ( Kırma taşlar ) olan sahilde vs.. Dip yapısı bu gibi ortamlarda şansı daha yüksek algıladığım kadarıyla doğrumu anladım abicim ? Sonuçta sadece belli başlı yerlere gidip at çek yapmıyoruz bir çogu yerde deniyeceğim gerek bol kayalıklı yerlerde gerek dip yapısı kumluk olan yerlerde gerek dip yapısı kırma taşlık olan yerlerde vs... sonuçta denemeden bir fikir sahibi olamıyacağım pratikte ... Reklam amacı gütmesin diye özellikle paylaşımım içerisinde almış olduğum kişilerin ismini yada her hangi bir çagrışım yapacak onları işaret edecek bir nokta yansıtmadım hiç bir şekilde ... Reklam kısmı beni ilgilendirmiyor ben kullanıcıyım alırım denerim kullanırım olumlu olumsuz düşüncelerimi aktarırım samimi olarak hepsi bu ... Ben senin samimiyetine inanıyorum abicim gereksiz luzumsuz polemiğe dönüşecek durumlar yaşansın istemiyorum açıkçası sırf bu yüzden ' de onun ges' i bunun ges'i vs.. gibi durumlara dönüşmemesi açısından özellikle paylaşımım içerisinde reklam asla yoktur buna özellikle dikkat ettim olmasında luzmu yok sevgiler ...
Değerli kardeşim Çok güzel bir noktaya değinmişsin;evet biz levreği kum+ot ve kum+taş meralarda avlıyoruz.fakat kum+ot meralar dalgalı havalarda sahile ot yığmakta buda sahtenin sert havada takribi 30 metre gittiğini düşünürsek ilk dalga kırımlarını da sahilin 15-20 metrelerinde olduğunu düşündüğümüzde sahteyi tam menzile soktuğumuzda hooop kancalara erişte tabir ettiğimiz yada daha farklı türlerde yosun ve pislik takılmakda,bu da hem sahtenin aksiyonunu bozmakta hemde balığın dalmasını önlemekte..Bu olay sadece ges için değil tüm dalar yada yüzer sahteler için geçerlidir.Bununla birlikte sitelerdeki hem olta balıçılığı hemde zıpkın avcılığı videolarını iyi seyreder ve tahlil edersen,olması gereken meranın hangisi olduğuna daha iyi kara verirsin.Ges'in aksiyonunun farklılığı ise suüstü sahteleri gibi yüzen bir sahte olmaması batan bir sahte olması vede şekli itibarı ile çekerken kamışın ucu yere yakın olduğunda dalma eğilimi göstermesinden kaynaklanır.Bu sebeplede kamışın ucunu farklı açılarda yukarı doğru tutmak gerekebilir.Sen yazdığın yazılardan zaten bunu kısa zamanda çözecek bir inceliğe sahip bir arkadaşımızsın.Merada kofana var demişsin you tube da sarozda nasıl lüfer aldıklarına dair videolar var onlara bak bence.. Şansın her daim bol olsun,Çanakkale'den sevgiler selamlar...
Samimi cevapların için teşekkür ederim MEHMET abi ... Bilgin dahilinde aktardığın detaylar beni mutlu etti , abicim video izlemek vs .. düşünmüyorum gerek duymuyorum desek daha doğru olur en azından bir kaç deneme yapmam ve bu kandırıcıyı tanımam gerekiyor ... İllaki bir aksiyon yakıştırırım gözlemlememden sonra çözerim diye düşünüyorum yani yinede yol gösterici cevapların beni sevindirmiştir ... Bire bir Tanımadığım bilmediğim ve ilk defa yüzdüreceğim bu kandırıcının yüzeysel olarak bir çok araştırmasını yaptım senin gibi değerli kullanım dahilindeki bir kaç abimle fikir alışverişinde bulunduk araştırmalarım ve tavsiyeler sonucu bir şeyler şekillendi bende iş kendi kullanımıma deneyime kaldı bu ikisini bütünleştirdiğimde sanıyorum daha anlaşılır dille samimi fikirlerimi bende iletebilirim ges hakkında sevgiler abim ...
Hayırlı olsun abicim iyi avlarında kullanman nasib olsun ... Bilgi ve deneyimlerini ilerleyen günlerde aktarırsan memnun olurum sevgiler ...
Sevgili Hüseyin sen GES leri nereden aldın,Mersinde varmı gelince bende alayım.Yada Çanakkaleden sipariş vereceğim mecburen.
Abicim merhaba ; Mersin'de mevcut değil bu kandırıcılar ADANA yapımları var onlarda bu GES 'lerin yanında kıymetsiz gibi ... Çanakkaleden getirttim abicim özel mesajla gerekli bilgileri iletirim sevgiler...
ben mersin erdemli tarafındayım 7 yıldır at çek ile levrek yakalıyorum,hüseyin yanlış anlama beni kardeşim ama şahit oldum,nasıl dersen bunu kullanan bir amca vardı geçen yıl 1 ay felan boyunca kullanmıştı sadece 1 tane ispendek aldıgını sölemişti tabi o arada biz levrek alıyorduk,hatta bana hediye etmişti bende başka bi arkadaşa hediye ettim oda atmış en sonunda işe yaramadığı için...
Esf . abicim yanlış anlıyacak bir şey yok ... Sonuçta denemek için getirttim istediğim kıvamda suyunu yakalarsam deniyeceğim sonuç verir vermez bir şey söylemek için erken en azından benim adıma erken ... Katkın için teşekkür ederim , Tuğrul abi çantamda bulunan en üstün kandırıcılarla dahi balık alamazken çok sıradan şeylerle balık almışlığım var yani bazen sadece kandırıcının iyi olması sonucu istenilen verimde sunmuyabiliyor şansta zaman zaman üst düzeyde bir faktör olabiliyor , bu yüzden değişik şeyleri kullanmayı ve deneyim etmeyi seviyorum sonuç versin vermesin o uğraşımdan keyf alıyorum ben şahsım adına böyle ... Yanlış anlamayın ben verim alıcam diye diretmiyorum yada o şekilde bir iddiam yok sadece uğraşından keyf alacağıma inanıyorum ... Samimi aktarımlarınız için teşekkür ederim sevgiler abicim ..
geslerin yapımında kullanılan şeffaf döküm maddesinin adını bilen varmı ve nereden temin eedilir bende kefal içine koyup döküm yapcam __________________
Hiç bir fikrim yok malesef takip eden bilgisi dahilinde olan kullanıcılar sanıyorum cevap vereceklerdir ... Teşekkür ederim inan abim sağolasın iyi dileklerin için ...
http://www.youtube.com/watch?v=bQ763fu_Yqk http://www.youtube.com/watch?v=bGXxvbnsak4 http://www.youtube.com/watch?v=4H9U6p1FlCw http://www.youtube.com/watch?v=5okPeVsTaow
Merhabalar ; Bugün havanın çok bozuk olmasıyla beraber çok kısa 10 dk kadar GES'i deneme gayretine düştük getirteli epey uzun zaman olmasına rağmen bu sezon Deniz'den bi hayli uzak kalmam deneme şansımı etkiledi ve sürükledi bugünlere getirdi .. Açıkçası kısa ve net ÇOK BEĞENDİM ve bu kadar kıvraklığı beklemiyordum doğrusu ... Sudaki kıvraklığı seyre değer , yanı sıra yüzdürmeside hiç öyle bahsedildiği üzre zor değil şahsen hiç zorlanmadım kamışı biraz aşağıda tutarak gerek su altından kamışı biraz kaldırarak gerek su üstünden ani çıkışlar yaparak şahane bir şekilde yüzüşünü gerçekleştirebildim , ani sağa sola kaçışları çok güzel cezbedici doğrusu , Bu GES'lerle balık alınabileceğini kuvvetle muhtemel yöremizde tahmin ediyorum zaten Deniz'i istediğim durumda yakaladığım anlarda sürekli deneyeceğim ... Ges ve at - çek' te bütün sorunlarımı ortadan kaldıran makinam ; Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bu karede GES'i öncelikli kullanmayı düşündüğüm durumu gösteriyor Uploaded with ImageShack.us Sevgiler ..