GEZER KURŞUN APARATI Sissy fishing.

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında Rıdvan YILDIRIM tarafından paylaşıldı.

1. smlshn

smlshn şamil

Rıdvan abi ellerine sağlık su an Hatayda öğrenciyim geçen gün sıssy için kullandığınız makaron ve çelik teli bulmak için alın damarım çatladı elektirikçilerin kimisi hiç duymamış bile makaronu onlara bunu anlatmak bile başlı başına sorun oldu en son buldugum makaron da çapı fazla geldı uygun makaronun çapı kaç cm dir?benim buldugum siyah renkliydi sizde yeşil ve sarı makaronlar da bulunuyor bunların teminini nerelerde yapabiliyoruz bunun hakkında bilgi verirsen çok mutlu olurum abi.son olarak aciklayıcı vıdyoların için cok saol mumkunse kullandıgın aparatların (makaron) gibi nerelerden temin edebilcegimizi acıklarsan çok mutlu olurum abi kurşun vidyonu bende sabırsızlıkla bekliyorum ins kullancagın malzemelerı kolayca temin edebiliriz :D

2. byblack

byblack Mustafa Burak ARIK

Favori Kamış:
    TrioRex 430-3P Lineaeffe Extreme VIP-430-180 FladenMax Total Flexx 40-80 Helios270-20-50/240-15-45
    Favori Makine:
    Helios 35 HGX OkumaV80Sa, Raw II 65, Raw II 55 Shimano New Elf 3000SDH
    En İyi Avı:
    4.870 Kg Sudak / 8.220 Kg Sazan / 13.400 Kg Yayın
    Hocam cidden emeğini sağlık benimde çok hoşuma gitti kullanmayı düşünüyorum ancak :) internet paketinin azlığı sebebiyle videoyu izleyemedim. o yuvarlak halkalardan ve uygun klipsli fırdöndülerim var ancak yalnız o arasına Koyduğunuz turuncu malzeme tam alarak nasıl bir malzeme onu idrak edemedim

3. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Güzel,gezer kurşun aparatı gayet başarılı,bende yapıyordum zamanında ama gerek kalmadı artık,piyasa bayağı bol bu konuda..

Şamandıralarda gelince,bence biraz daha gayretle bayağı güzel şamandıralar elde edebilirsiniz..

En Çoktan hobi odanız hoşuma gitti,gördüm kadar ile airbrush ilede ilgileniyorsunuz..

Genele bakarsak sizi çalışmamızdan dolayı tebrik ederim,dahada iyilerini beklediğimizide belirtmek isterim...

4. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    yukarıda ben ilk videoyu seyredip yorum yazdım,ama gördümki ikinci video bayağı Zararlı,o geceleyin Işık vermesi için kırıpya yakmış olduğumuz küçük aletin içindeki madde çok zehirli bir maddedir,kulanılmaması gerekir,aman dikkat edin,hiç bir şey sağlıktan önemli değildir,Kaş yapacak derken,göz çıkarmamak lazım..

5. nester

nester Ersin

nerden alabiliriz söylerseniz mutlu olurum.bocuk gibi olanları var da tüp şeklinde malesef bulamadım

6. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Makarona filan hacet yok aslında. Bu kadar kasmaya da gerek yok, makaron bulmak için. Kulak pamuğunun pamuklarını çıkarın, çubuğunu kullanın. Yada aynı, yaklaşık kalınlıkta başka bir plastik boru parçası. Ojeyle kırmızıya boyarsanız, iyi netice elde edersiniz. Ama her oje olmaz, Flormar, simsiz enamel tavsiye ederim. Neden derseniz, ötekiler feci kokuyor, balığı ürkütebilir.

Ben bu ara, şöyle bir şey kullanıyorum genelde:

Biraz masraflı gerçi. Değer mi, değmez aslen. Kulak çubuğu daha az dert çıkarıyordu. Tercih ettiğim, plastik boru gibi bir şey var. Ama ne olduğunu bilmiyorum. Lazım olunca gidip eskihisar sahilden buluyorum. Denizin yığdığı şeylerden, her neyse. Ortası 1mm çapında delik, 3 - 4 mm çapında bir malzeme, herneyse.

7. poyrazoruc

poyrazoruc Uğur YILMAZ

Favori Kamış:
    AMUNDSON KUDOS EXPERT
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra C14 5500 XSA
    En İyi Avı:
    4.8Kg KALKAN
    lolipop çubuğu..

ben buldum :D 8 cm uzunluğundaki bu lolipop çubuğunun 3,5 cm önünden çakmakla hafif ısıtıp eğim vererek hafif bir V şekli veriyorum.Isıttığım bu noktayada misina ve misinanın ucuna kurşun bağlıyorum 15cm uzunluğunda.Lolipop çubuğu fırdöndüye atış esnasında vurup düğümü ezmesin diye fırdöndünün hemen üstüne silikon stoper kullanıyorum.Arzu ederseniz bu noktaya fırdöndü monte edip kurşun ayağı takabilirsiniz.
    Rastgelereeling