Girgir Makinasi

Konu, 'Takım Çantası' kısmında didaci tarafından paylaşıldı.

1. didaci

didaci Ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan. 4'5 kg-levrek yaklaşık1 kilo
    Arkadaşlar elime bir makina geçti ama tam olarak çözemedim.şimdilik sadece ismini verebilirim ZEBCO diye bir alet elips şeklinde kapalı bir şekli var.A-B-D malı olması lazım.ama bir türlü nasıl kullanılır bilemedim eğer böyle bir makina kullanan varsa yada açıklamalı site adı bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. en güzel günler sizinle ve sevdiklerinizle birlik olsun..

2. Kelanj

Kelanj

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7.5 kg.Sazan.
    Makina nın şekli nedir açarmısın biraz?

3. didaci

didaci Ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aslında internette zebco yazınca makinayı gösteriyo ama ben ayrıntılı ve türkçe bir açıklama bulamadım. Yani dostum resimli anlatım yok sanırım istersen bi net e bakıver orada makinanın şekli var ben sadece elips ve içinden misina çıkan bir alet diyebilirim tarifi bu kadar sanırım. anlatabildiysem ne ala ben bile anlayamadım ama neyse. cevabını bekliyorum teşekürler...

4. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    fantastik bir görüntüsü olduğu için almıştım makineyi hiç tanımıyordum ve satıcı atıp çekme için ideal olduğunu söylemişti. Kullandım ve çok memnun kaldım. Makina hiç yormuyor ve oldukça uzun mesafeli atışlar kolaylıkla yapılabiliyor. Makinanın sonuna eklenen bir tetik ile makinada bulunan frenin yanısıra manuel olarak da anlık fren yapılabiliyor. Makinada ileri-geri sarma ve makarayı serbest bırakmaya yarayan bazı düğmeler de mevcut. Ben son derece amatör bir balıkçı adayı olarak makinayı herkese tavsiye ederim. Yormuyor, karışmıyor, çok rahat kullanılıyor, çok rahat frenleme ayarı yapılabiliyor, atışlar çok rahat ve uzun oluyor."

alintidir..............

Son düzenleme: 17 Ağustos 2007
  5. didaci

didaci Ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    makina iç şekli

makinanın kapağını açıp bana resmini yollayabilirmisin. sanki eksik bir tarafı var gibi geldi benim makinanın!!!!!

6. mirsat

mirsat

Favori Kamış:
    Dam 300 30-60 kamış pelikan makina
    En İyi Avı:
    Sazan 1.5 kilo

Budur herhalde.

7. didaci

didaci Ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    evet dostum aynen bu ama benimkinin ön kapak içine birşeyler eksik gibi. o nedenle içindeki daha doğrusu sarma yerini görebilmem mümkün mü. parçalarını gösteren bir resim bulamadım.teşekkürler MİRSAT kardeşim..

8. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    kafayi actigin zaman iceride bir makara olmasi lazim...misineyi ilk once kafadan gcirip o makaraya baglayip sarabilirsin...sizdekinin resmini yollayin yada bakalim eksik varmi..

Son düzenleme: 17 Ağustos 2007