Gittim! Tuttum! Geldim!

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında umutemin tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sende edin o sahteden rakip ol Bilge ye:D

en son 4 gün öncemi yakalayıp kaçırmıştım..hergün yokluyorum..hiç tadı yok..barracuda bilem yokidk bir haller oldu balığa..takip bile alamıyorum..denizde tam havasıidk

2. umutemin

umutemin MEHMET EMİN GÖKALP

Levent bey kesinlikle size katılıyorum ama keşke aralar bu kadar uzun olmasa 7 ay beklemek zorunda olmasam ama malesef yapacak bişey yok bekleyeceğiz :(
    Recep Abi teşekkür ederim... Umarım 7 ay sonra bu kez izmirde hem avlanır hemde böyle güzel dostloklar edinirim...
    Mahmut abi çok teşekkür ederim sizinle avlanmak ayrı bir keyifti benim için umarım iznin boyunca hiç boş geçmezsin :)

Serkan abi teşekkür ederim seninle çok fazla vakit geçiremedik umarım bir dahakine birlikte ustayı izleriz.. Bu arada usta bana bu işin sırrını söyledi 7 ay boyunca evde pratik yapcam:) Olmazsa leğenin içine su doldurur sahteyi orada yüzdürürüm :p

3. umutemin

umutemin MEHMET EMİN GÖKALP

Kadir abi senin sahteyi bende yüzdürmeyi denedim ama Bilge abi gibi beceremedim... Yani iş sadece sahtede bitmiyor kesinlikle aksiyon çok önemli bunu daha iyi anladım...